Kouvolassa menee hyvin

5.1.2017 4:00

Tällä palstalla on useammassakin kirjoituksessa hehkutettu miten hyvin Kuusaalla menee. Se on hienoa. Niin pitääkin mennä ja niin pitääkin hehkuttaa. Myös Myllykoskella on tiettyjä virityksiä, ja Korialle tulee asuntomessut ja niin edelleen. Kouvolan eri alueet kukoistavat.

Myös Kouvolan keskustassa on kymmeniä kauppoja, melkoinen määrä ravintoloita ja kahviloita, kampaamoita, lukuisia liikuntapaikkoja, kirjasto, kansalaisopiston kurssit alkavat vuoden alussa, teatteri aloittaa näytäntönsä, junat ja bussit pysähtyvät aivan keskustassa, Tuulensuoja ja Ikäasema tarjoavat palveluitaan, terveyskeskus ja kaupungin muut laitokset palvelevat, yksityiset lääkärikeskukset täydentävät tätä kaikkea ja niin edelleen. Kaikki hyviä palveluja.

Lisäksi Manskia korjataan ja asemalle suunnitellaan monenlaista rakentamista. Kun nämä kaikki suunnitelmat toteutuvat ja rakennukset valmistuvat ja kun Kouvolan asukkaat entistä innokkaammin ottavat keskustan taas omakseen, myös Kouvolan keskustassa menee nykyistäkin paremmin.

Mutta palveluja järjestetään vain, jos niihin tulee asiakkaita. Joten pidetään keskustat ja lähikaupat pystyssä käymällä niissä. Jos haluaa että kauppa on kävelymatkan päässä, siellä on asioitava.

Tavataan keskustassa ja kehutaan kilpaa omia keskustojamme.

Ritva Sorvali, kaupunginvaltuutettu (vihr.), Kouvola