Eikö vakituinen harrastus sovi? Ei hätää - voit harrastaa jumppaa ja vesijumppaa myös avoimissa ryhmissä

7.1.2016 21:22

Kun omat aikataulut eivät mahdollista säännöllistä harrastusta, voi helposti huomata liikkuvansa yksin ilman ohjausta. Kouvolan kaupungin liikuntapalvelut vastaa ongelmaan tarjoamalla kolmasti viikossa avoimia jumpparyhmiä, jotka soveltuvat erityisesti niille, jotka eivät voi harrastaa säännöllisesti. Ryhmien kokoontumisajat ovat säännölliset, mutta ennakkoilmoittautumista ei tarvita, jolloin mukaan voi tulla silloin, kuin itselle sopii.

Haanojan haalilla ja Kuusankosken uimahallissa on tarjolla vesijumppaa. Tunneille pääsee mukaan uimahallimaksun ja kertamaksun hinnalla. Kalliosuojan peilisalissa Kuusankoskella kokoontuu kuntoliikuntaryhmä torstaisin. Liikkujat pääsevat harrastamaan musiikkiliikuntaa, kehonhallintaa, keppijumppaa ja muita liikuntalajeja. Tämä ryhmä on maksuton ja tarkoitettu aikuisille.

Haanojan haalin vesijumppa alkaa tiistaina 13. tammikuuta. Kuusankosken uimahallilla kokoonnutaan vesijumppaan ensimmäisen kerran keskiviikkona 13. tammikuuta ja Kalliosuojan kuntoliikuntaryhmän kokoontumiset alkavat torstaina 21. tammikuuta. Kaikkien ryhmien tunteja on tarjolla huhtikuun loppupuolelle.

Marjo Latvanen