Virtasen, Huhtasen ja Strömbergin loukkaantumiset herättivät puheet sarjaohjelmasta

30.1.2016 20:49

KooKoon kolmos- ja nelosketjun hyökkääjät Mikko Virtanen ja Tuomas Huhtanen joutuivat jättämään SaiPa-ottelun kesken toisessa erässä. KooKoo pelasi jälkipuoliskon ottelusta kolmella kentällä.

Virtanen ontui jalkaansa ja Huhtanen piteli kylkeään.

KooKoon päävalmentaja Petri Mattila otti loukkaantumisiin näkökulman Liigan hurjatahtisesta otteluohjelmasta. SaiPa-peli oli KooKoolle kuudes yhdeksän päivän aikana.

— SaiPaltakin loukkaantui yksi pelaaja (Kim Strömberg). Meidän loukkaantumiset vaikuttavat siltä, että tuskin kaksikko ihan heti taas pelaa. Kaikki loukkaantumiset olivat sellaisia hupskeikkaa siellä täällä törmäilyjä. Siinä näki sen, että kun kuorma on kova, niin ei sitä vain yksinkertaisesti jaksa olla skarppina koko ajan.

KooKoolta ovat ennestään sairaslistalla Juha Järvenpää, Oscar Eklund, Petri Lammassaari ja Jarkko Malinen. Perjantaina KooKoo purki Olli Julkusen ja Teemu Rinkisen sopimukset. Rinkisen uusi seura on Saksan kakkosliigassa pelaava Dresdner Eislöwen. Myös Julkusen uusi osoite on samassa sarjassa: Eispiraten Crimmitschau.

Mattila on kauden aikana kiitellyt sitä, että KooKoossa riittää reservipelaajia yllättävien tilanteiden varalle. Poislähtöjen jälkeen kokoonpanon ulkopuolella ovat hyökkääjistä terveinä enää Juuso Rajala ja Tomi Peltonen.

Tapio Ahlroth