Mattila: Maalintekopeliin tämä tiivistyi

18.2.2016 22:26

KooKoon päävalmentaja Petri Mattila antoi tunnustuksen joukkueensa hyvälle esitykselle.

— Omaa joukkuetta ei voi moittia. Se teki taas paljon oikeita asioita ja laittoi itsensä likoon. Sport antaa kotonaan kovaa painetta, mutta me selvisimme siitä suht kuivin jaloin. Rankkarikisassa emme osuneet, eli jos joku tiivistys pitää sanoa, niin maalintekopeliin tämä ottelu tiivistyi, päävalmentaja Mattila summasi.

Mattila ei pannut kirvelevän tappion jälkeen maita myyntiin. Hän muistutti, että KooKoo on matkan varrella tarkistanut alkuperäistä tavoitettaan, koska joukkue on hienon kauden aikana osoittanut olevansa parempi kuin uskottiin.

— Jatkamme meidän mestaruutemme tavoittelua ja vihollisen (Sportin) takaa-ajoa. Tässä on ollut jo 52 ottelua isoja pisteitä jaossa, joten ei tämä ottelu ollut muita isompi, Mattila sanoi.

Kauden toisen osumansa tehnyt Matt Watkins oli pettynyt tulokseen.

— Toinen ja kolmas erä olivat mielestäni meiltä hyvää pelaamista.

Watkins pelasi alkukaudesta enimmäkseen laiturina Josh Greenin ketjussa, mutta nyttemmin pelipaikaksi on vakiintunut keskushyökkääjän tontti. Vasta toista kauttaan Euroopassa kiekkoilevalle Watkinsille sopii rooli kuin rooli. Hän saa edelleen suurta vastuuta ykkösalivoimakentässä Greenin hyökkääjäparina.

— Alkukaudesta roolini oli hyökkäävämpi, mutta en saanut tulosta aikaiseksi. Alivoimalla olen mielestäni tehnyt hyvää työtä Joshin kanssa. Joka tapauksessa on selvää, että haluan tehdä enemmän pisteitä, 51 ottelussa tehot 2+7=9 tilastoinut Watkins ruoti.