Kaupungintalolla tiistaina Matkailutreffit — noin 30 yritystä esittelee seudun matkailutarjontaa

10.3.2016 10:46
Kuva: Moises Garibay
Matkailutreffeillä esitellään seudun matkailutarjontaa. Kuvassa koiravaljakkokyytiä Repovedellä.
Matkailutreffeillä esitellään seudun matkailutarjontaa. Kuvassa koiravaljakkokyytiä Repovedellä.

Kouvolan kaupungintalolla esitellään ensi viikon tiistaina Kouvolan alueen matkailumahdollisuuksia neljä tuntia kestävillä Matkailutreffeillä.

Kaikkiaan noin 30 Kouvolan seudun matkailu- ja palvelualan yritystä tuo esille tarjontaansa ja kertoo mitä palveluja heillä on tarjolla tulevaksi kesäksi.

Matkailutreffeille voi saapua kuka tahansa seudun matkailukohteista kiinnostunut. Mukaan odotetaan paitsi yksityisiä kuluttaja-asiakkaita, myös henkilöitä, jotka järjestävät tykypäiviä, matkoja sekä retkiä.

– Moni yritys on suunnitellut kesän varalle uutta koettavaa ja nähtävää. Tykkimäki täyttää 30 vuotta ja kausi on täynnä juhlahumua, Vuohijärven kulttuuri- ja luontotalossa avautuu Rakkauspuisto ja kolmen kartanon kierros kulkee Ankkapurhan ja Moision kautta viininmaistiaisiin Mustilaan, kertoo markkinointisihteeri Päivi Oksanen Kinnosta.

Tilaisuuden järjestää Kouvola Innovation Oy/VisitKouvola yhteistyössä Kouvolan Yrittäjät ry:n ja matkailuyritysten kanssa. Matkailutreffien ovet avataan kaupungintalolla ensi tiistaina kello 13.

Marjo Latvanen