Kouvojen loppukiri ei tuottanut kaivattua tulosta

17.2.2017 20:53
Kuva: Mikko Pitkänen
Kouvojen Osku Heinonen upotti Tampereen Pyrintöä vastaan yhden kolmosen.
Kouvojen Osku Heinonen upotti Tampereen Pyrintöä vastaan yhden kolmosen.

Kouvojen loppukiri ei tuottanut tulosta Korisliigan vierasottelussa Tampereen Pyrintöä vastaan. Kotijoukkue piti pintansa viimeisellä minuutilla ja vei pisteet numeroin 83—78.

Kouvot oli viimeisen neljänneksellä vielä 13 pisteen päässä lukemissa 63—50, mutta kampesi vain pinnan päähän 40 sekuntia ennen summeria Rakeem Bucklesin kolmosella (79—78). Sen jälkeen pisteitä teki enää Pyrintö.

Rakeem Buckles upotti 23 pistettä kovalla 80 prosentin tarkkuudella. Kolmen pisteen kaaren takaa hän naulasi viidestä neljä pohjaan.

Steven Pledger (20/3) oli pitkään eksyksissä, mutta nosti kolmosillaan joukkueensa voittotaistoon päätösneljänneksellä. Tosin lopussa amerikkalainen veti kaksi ratkaisevaa kolkkia ohi. Pledger latasi peräti 16 kolmosta, joista neljä osui koriin.

Miikka Luosmaa tilastoi 18 pistettä ja kuusi levypalloa. Erinomaisen ottelun pelannut Luosmaa heitti pisteensä Bucklesin tapaan 80 prosentin tarkkuudella.

Kouvojen takamiehistä Raheem Appleby (2/3/11 syöttöä) ja Tuomas Hirvonen (0/2/4 syöttöä) eivät hyökkäyskorilla onnistuneet. Michael Cuffee (8/4) heitti 33 minuutissa vain viisi pelitilannelaakia. Se on ehdottomasti liian vähän.