Mari Järvenmäki teki Xamkin vuoden verkko-opetusteon — elintarvikevalvonnan opetusta rohkeasti ja raikkaasti

17.2.2017 17:24

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu palkitsi lehtori Mari Järvenmäen vuoden verkko-opetusteosta. Voiton toi blogipohjainen toteutus elintarvikevalvonnan opintojaksosta.

Perustelujen mukaan sen erottui lähes 40 muun verkko-opetustoteutuksen joukosta raikkaudellaan. Palkinto jaettiin viidennen kerran.

— Elintarvikevalvonnan opintojakso on avoimuudessaan rohkea ja se kannusti opiskelijoita jakamaan rohkeasti havaintojaan. Toteutus antaa muillekin opettajille vinkkejä siitä, mihin suuntaan digiopetusta voisi kehittää, verkko-opetuksen koordinaattori Mirva Pilli-Sihvola kertoo.

Xamk julkaisi vuoden verkko-opetusteon perjantaina Kouvolassa Verkko.ope-seminaarissa, joka on vuosittain järjestettävä, digiopetuksen uusia tuulia ja hyviä käytäntöjä esittelevä tapahtuma.

Vuoden verkko-opetusteko on Xamkin sisäinen tunnustuspalkinto, joka myönnetään vuosittain opettajalle, opettajaryhmälle, kurssin verkkototeutukselle tai verkkovälineiden luovalle käytölle.

Kunniamaininnan tämänvuotisessa kilpailussa saivat Mikkelin liiketalouden yksikön opettajat sekä Nuorten mielenterveys- ja päihdetyö -opintojakso.

Tiina Knaappila