KPL:lle SM-hallipronssia pitävällä ulkopelillä

19.3.2017 17:52
Kuva: Jussi lopperi
—¿On aina kiva voittaa jotakin, sanoi KPL:n pelinjohtaja Eero Pitkänen SM-hallipesäpallon pronssimitali taskussaan.
—¿On aina kiva voittaa jotakin, sanoi KPL:n pelinjohtaja Eero Pitkänen SM-hallipesäpallon pronssimitali taskussaan.

Kouvolan Pallonlyöjät pelasi järkevän pelin SM-hallipesäpallon pronssiottelussa Kempeleen Kiriä vastaan. Molemmat joukkueet saivat valmistautua peliin suunnilleen saman ajan, joten voittajan ratkaisi keskinäinen paremmuus.

KPL:n ulkopeli oli niin pitävää, ettei 1—0 (2—2, 3—0) -voitossa ole ihmettelemistä.

— On aina kiva voittaa jotakin, sanoi KPL:n pelinjohtaja Eero Pitkänen SM-hallipesäpallon pronssimitali taskussaan.

Mitään valtavaa tunnepurkausta hallimitalit eivät yleensäkään aiheuta, ei eilenkään. Mitali sujautettiin taskuun ja valmistauduttiin kotimatkalle.

Sunnuntaina KPL:llä ei varsinaisesti ollut hankaluuksia, ellei sellaiseksi lasketa läpilyöntiä, jolla Kempele tasoitti pelin ensimmäisellä jaksolla. Jakson lopussa Kempele painosti rajusti, mutta KPL kesti kaikki yritykset johtojuoksusta.

KPL:n parhaaksi pelaajaksi turnauksessa katsottiin jokeri Juha Korhonen, joka ratkaisi toisen jakson kahdella lyödyllään. Toki vastustajan lyömät pallot piti myös ottaa kiinni, mutta siihen Korhosen ei tarvonnut osallistua.

— Ulkopelimme oli hyvää ja lukkari (Janne) Kivipelto pelasi varsinkin nollatilanteessa erittäin hyvin, kehuskeli Pitkänen.

KPL:n voidaan sanoa pelanneen hyvän turnauksen ja vanha viisaus on, että voittoon on mukava päättää mikä tahansa sarja tai turnaus.

— Oli muutama asia, joita syksyllä ajattelimme pitävän parantaa ja niitä me saimme myös parannettua. Saimme kolme hyvää peliä ja kolme vuorokautta yhdessä oloa, luetteli Pitkänen turnauksen antia.

Seppo Hautala