Koomikot olivat janoisten sankareita — KooKoo Piknik vauhdilla käyntiin

16.6.2017 21:49 | Päivitetty: 16.6.2017 21:56
Kuva: Jussi Lopperi
Antti Tuisku esiintyi KooKoo Piknikissä perjantaina.
Antti Tuisku esiintyi KooKoo Piknikissä perjantaina.

Kouvolan jäähalliin kolmeksi päiväksi pystytetty KooKoo Piknik -tapahtuma lähti KooKoon toimitusjohtajan Sakari Välimaan mukaan käyntiin hyvin.

Piknikin avauspäivänä torstaina lauteilla nähtiin The Comedians, johon kuuluu neljä suosittua lavakoomikkoa Sami Hedbergin johdolla.

— Torstain lipunmyyntitavoite täyttyi. Ja tuntui olevan yllättävän janoista porukkaa oheismyynnistä päätellen, Välimaa kertoo.

Myös perjantaille on Välimaan mukaan myyty lippuja ennakkoon erittäin hyvin. Perjantaina lavan valtaavat nuorison suosikit Antti Tuisku, Pete Parkkonen sekä JVG.

— Ennakkolippuja on mennyt pari tuhatta. Ovelta myydään varmasti paljon lisää.

Lauantain finaalissa rokkaavat varttuneempaa väkeä vetävät Michael Monroe, Virve Rosti, Freeman ja Menneisyyden Vangit sekä Popeda.

Lauantain lipunmyyntitilastoista Välimaa ei osannut vielä sanoa, eikä sitä lähtevätkö ihmiset kesäiltana sisätiloissa pidettävään tapahtumaan. Hän myöntää, että artistivalinnoissa otettiin huomioon Kouvolaan kokoontunut ravikansa.

— Aika paljon riippuu siitä, minkä verran sitä porukkaa lähtee liikkeelle Kymi GP:n jälkeen.

Välimaan mukaan Piknikin taloudellinen tulos ei hetkauta esimerkiksi seuran pelaajabudjettia mihinkään suuntaan.

— Ei tätä ole sisällytetty siihen lainkaan. Tämä on lähinnä PR-toimintaa, hyvää viihdettä ja yhteistyötä eri toimijoiden kesken.

Jyri Turunen