Starboxin ensimmäiset ruokavinkit elokuulle: äijämäiset ribsit grillissä, herkullinen juustoleipä ja karpalo-mustikka-valkosuklaapiirakka   

4.8.2017 14:20
Kuva: Lähti lapasesta -blogi
Saijan tavoite oli pulled porkin tapainen mehevä ja suussasulava possuribsi, josta lihat liki tippuvat irti. Ja tavoitehan täyttyi.
Saijan tavoite oli pulled porkin tapainen mehevä ja suussasulava possuribsi, josta lihat liki tippuvat irti. Ja tavoitehan täyttyi.

Elokuu on käynnistynyt, ja Starboxin ruokabloggarit jatkavat herkullisten vinkkien tarjoilemista. Tällä kertaa nostetaan esiin ribsit grillissä, juustoleipä ja karpalo-mustikka-valkosulkaapiirakka.

Saija pohtii toiveikkaana Lähti lapasesta –blogissaan, onko kesää ja grillikautta vielä jäljellä, mutta ainahan on hyvä sää grillata. Kastikkeen äijämäisille ribseille voi tehdä tietysti myös itse, mutta tällä kertaa päädyttiin valmiiseen kaupan kastikkeeseen.

Kuva: Herkuttelijat -blogi
Juustoleipä on rapea päältä ja pehmeä sisältä.
Juustoleipä on rapea päältä ja pehmeä sisältä.

Kesälomansa aloittanut Hertta Pauliina Puumalainen tarjoaa Herkuttelijat –blogissaan vinkit pinnasta rapeasta ja sisältä pehmeästä juustoleivästä. Varoituksen sanana hän muistuttaa, että yhden leivän tehtyään saattaa alkaa tehdä mieli toista.

Jälkiruoaksi voi valmistaa vaikka herkullisen karpalo-mustikka-valkosuklaapiirakan gluteenittomia ruokia valmistavan Jamiela Ruotsalaisen ohjeella. WillaSarkko –blogissaan hän kertoo, että kun mustikoita ei löytynyt tarpeeksi, sekaan tuli heitettyä tällä kertaa kuivattuja karpaloita.

Kuva: WillaSarkko -blogi
Jamiela Ruotsalainen löysi sähköttömältä mökiltään tarpeet karpalo-mustikka-valkosuklaapiirakan tekoon.
Jamiela Ruotsalainen löysi sähköttömältä mökiltään tarpeet karpalo-mustikka-valkosuklaapiirakan tekoon.

Starbox.fi on Kaakon Viestinnän blogiyhteisö, jossa on tällä hetkellä yli 60 bloggaajaa. Blogien aihepiirejä ovat mm. hyvinvointi, matkailu, ruoka, leivonta, kauneus, muoti, urheilu, valokuvaus ja kädentaidot.

Henri Pitkänen