Murtovarkaat iskivät jo kolmannen kerran El Mundoon — nyt vietiin kassalipas ja alkoholia

9.8.2017 14:07
Kuva: Katja Juurikko
Ravintola El Mundoon on murtauduttu kolme kertaa alle viikossa.
Ravintola El Mundoon on murtauduttu kolme kertaa alle viikossa.

Ravintola El Mundoon murtauduttiin tiistain ja keskiviikon välisenä yönä. Kyseessä on jo kolmas murto yrityksen tiloihin alle viikon sisään.

Viime yönä varkaiden matkaan lähti kassalipas, jossa oli ravintolan vaihtorahakassa sekä päivän myynti. Lisäksi varkaat veivät alkoholia.

— Tällä kertaa varkaat ovat käyneet paikan huolella läpi, sillä kaikki kaapit oli tyhjennetty lattialle, ravintolan yrittäjä Danita Jokela kertoo.

Jokela epäilee, että varkailla on avain kiinteistöön, sillä murtojälkiä ei keskiviikkoaamuna löytynyt. Jokelan mukaan heillä videokuvaa mahdollisista murtovarkaista.

— Ainakin yksi henkilö on ollut ravintolan sisällä tallenteiden perusteella.

Varkaat kävivät ravintola El Mundossa Koulukatu 4:ssä edellisen kerran tiistain vastaisena yönä. Silloin varkaiden mukaan lähti yrityksen vaihtorahakassa. Kassassa oli muutama sata euroa. Varkaat iskivät ravintolaan myös viime viikonloppuna, jolloin kohteena oli varasto.

Jokelan mukaan varastoon murtautujat olivat rikkoneet tavaraa ja pakanneet osan tavaroista matkalaukkuihin. Varastosta oli viety jonkin verran alkoholia. Kellarimurrosta oli jäänyt murtojälkiä.

Kaakkois-Suomen poliisi ei ota tässä vaiheessa kantaa onko kyseessä sama vai eri tekijä, sillä tutkinta on vasta alkuvaiheessa.

Elina Iiskola