Kerrostalon pihalla oli useita raskaasti aseistettuja poliiseja, kertoo Kuntalantien tapahtumien silminnäkijä

25.8.2017 18:16
Kuva: Lukas Pearsall
Kuntalantiellä Kuusankoskella otettiin perjantaina kiinni useita henkilöitä littyen tapaukseen, jossa oli uhkailtu henkilöä tai henkilöitä aseella.
Kuntalantiellä Kuusankoskella otettiin perjantaina kiinni useita henkilöitä littyen tapaukseen, jossa oli uhkailtu henkilöä tai henkilöitä aseella.

Kuusankosken Kuntalantiellä perjantaina iltapäivällä tapahtunut poliisioperaatio ei jäänyt huomaamatta asuinalueen ohi kulkeneilta ihmisiltä.

 

Poliisi ei ole vahvistanut, mihin taloon se sai iltapäivällä hälytyksen aseellisesta uhasta, mutta silminnäkijöiden mukaan raskaasti aseistetut poliisit menivät sisälle kolmikerroksiseen kerrostaloon, joka on Kunnanpellon kaupunginosassa aivan Kuusankosken Lidlin läheisyydessä.

 

Silminnäkijän mukaan kerrostalon rappukäytävän edessä oli poliisiauto ja pihalla oli suojakilvin varustettuja poliiseja, joilla oli ”johdot korvissa ja aseet tanassa”.

– Ihmiset kurkkivat ikkunoista ja parvekkeilta, koska kukaan ei tiennyt mitä tapahtuu, ja oli epätodellista nähdä kotikulmilla niin paljon poliiseja, tapahtumia sivusta seurannut henkilö kertoo.

 

Poliisi ei vielä ole kertonut, mistä tapahtuneessa on tarkalleen ottaen ollut kyse, mutta on vahvistanut, että Kuusankoskella Kuntalantiellä on ollut perjantaina tilanne, jossa uhattiin aseella ihmistä tai ihmisiä. Poliisi on ottanut tapahtumiin liittyen kiinni useita henkilöitä selvittääkseen tapahtumien kulun.

Marjo Latvanen