NapakatPäivän napakat

Minua eikä monia tuttujani kiinnosta lehden tilaajien kotien esittely. Makuasia. ¬ - Kotini on linnani!

Aamutv-juontajalla (25.4. mtv3) kaksi haastateltavaa, toinen puhuu ja keskeyttää koko ajan. Toinen, jota olisi halunnut kuulla, sivistyneenä väistää. Juontajat, opetelkaa hommanne, tasapuolisuutta!

Tiedoksi Laila Sairon kolumniin liittyen: Olen minäkin saanut Poksin päivystyksessä ainakin kaksi kertaa välipalaa. Ei vaan ole tullut kerrottua toimittajille.

Hyvä kirjoitus Pekka Korpivaaralta (KS 23.4.) rautatieliikenteen ohjauksen Kouvolassa säilyttämisen puolesta. Toivottavasti myös toimintaa asian puolesta.

Kiitos KooKoo! Vakiokannattajan istuin vapaana vuosien jälkeen. Joku raja se on minullakin. Onnea vaan.

Voi sinua Manskin hienohelma, kun noin hiekkaa pelkäät. Parasta pysyä vain kerrostalon kolossa! – Mv soratien varrelta

Kannattiko mennä tekemään uusi avioliittolaki? Katsokaa nyt miten säitten haltija vastaa.– MS

Hyvä kirjoitus Laila Sairo Poksin päivystyksestä. Olen istunut siellä yli 100-vuotiaan omaiseni kanssa 5,5 tuntia. Ei kanttiinia, ei syötävää diabeetikolle. Vanhus väsyi ja itki, pyytämällä sai pyörätuolin.

Pitkästä aikaa hyvä kolumni 25.4. Täällä vaan sarvikuonojen maassa muututaan äkkiä näkymättömäksi, kun tuntematon tulee kävellen vastaan. Ja hymy, se vasta on kallista tavaraa.

Iso Kiitos Metallimiesten Vain Elämää kevät konsertista. Oli taas aivan ihan mahtava

Vammaispalvelu: Sen lauluja laulat kenen leipää syöt.

Kyllä Kouvolasta häviää kaikki. Nyt on vakuutusyhtiö If vienyt konttorinsa pois Kouvolasta. Täällä on kuitenkin 85 000 asukasta.

Saisiko valot Kuusankosken Valtakadulle. On tosi pimeää, kun lamput eivät pala.

Kylläpä on Suomen laki ihmeellinen. Jos tapaa henkilön, joka tuo roskiaan ei sallittuun paikkaan, ja puutut sanoin tai teoin, niin tuomitaan. Saako nykyään raiskauksestakaan näin kovia tuomioita?

Hallitus on kyllä valmis uhraamaan haja-asutusalueen taksipalvelut. Mutta suomalaisten valtavia lääkekuluja ei voida kilpailua lisäämällä alentaa? Jälleen on kysyttävä, kenen etuja hallitus ajaa?

Naisen kohtalona on muuttua näkymättömäksi, kun on 50 vuotta täyttänyt! Näin se elämä menee.

Lähetä Lähetä
Sähköposti lähetetty!

Ohjeet

Näppäile tunnus KO NAPAKAT ja sitten viestisi, loppuun nimimerkkisi, ja lähetä numeroon 13 355. Palvelu toimii DNA:n, Elisan, Saunalahden, Soneran ja TeleFinlandin liittymissä. Yhden viestin hinta on 1,10 euroa. Viesti ei saa olla yli 200 merkkiä pitkä.

Luetuimmat kolumnit

Luetuimmat mielipidekirjoitukset

Luetuimmat pääkirjoitukset

Keskustelu

Lukijalta

Napakat

Lukijoiden kuvat