NapakatPäivän napakat

Toimeentulotukirumban aiheutti huono suunnittelu. Tiedonsiirron esteet olisi tullut poistaa heti. Sitä vaatii jo tuleva sote. Välinpitämätöntä toimintaa vähäosaisia ihmisiä kohtaan.

Erikoisliikkeen kampanjapäivänä lohisoppaa 100 ensimmäiselle asiakkaalle: soppa loppui tunnin päästä. Ei pitäisi mainostaa, jos ei ole varaa tarjota kaikille asiakkaille.

Kiitos Timo Partanen! Työssäni näin liian paljon niitä, jotka olisivat tarvinneet kuolinapua. Kuka meistä haluaisi kitua kuukausia, vuosia, tuskissaan letku virtsarakossa, nenämaha-letkussa, nestetipassa.

Kouvolan keskusta on työmaa ja kaupat katoaa. Tehdäänkö Veturista tarkoituksella keskus, joka ajaa kaupat pois keskustasta? – RV

Kansanedustaja Markku Pakkanen äänesti tyhjää avioliittolakiäänestyksessä. Uskomatonta vastuun pakoilua tärkeässä asiassa.

Peruuttaja on aina syyllinen.

Automaatti korvaa esimerkiksi eläkkeelle lähteneen työntekijän. Ei kai siinä muusta ole kyse!

Kuusankoskella hiekoittajat töihin ja hiekkaa kävely- ja pyöräteille. Mihin säästätte hiekkaa? Ihmiset kaatuvat ja loukkaavat itseään. Ovatko hiekoittajat laiskoja.

Paljon on jäänyt joulukortteja ihmisiltä saamatta. Jos Posti alkaa hoidella vanhusten ulkoilua, niin toimittaako mummot takaisin oikeaan osoitteeseen?

Minä taas jätän autonmitan väliin valoissa siksi, että autoni ei ruttaannu molemmista päistä, jos joku ajaa perääni. Tämä turvaväli on jokaisen oma valinta. Ei kuulu muille.

Samaa mieltä, WC pitää laittaa pakollisiksi isompiin liikkeisiin. Asiakkaat pysyvät kauemmin, kun ei tule kiire sinne toiseen kauppaan, missä pääsee myös pissille.

Valkealan asukkaita pitää tukea, että he järjestävät kansanäänestyksen Kouvolasta eroamiseksi. Ilman sinisiä miehiä. Aivan yhtä tehokasta.

Matkakeskuksen tieltä pitää purkaa nykyinen asemarakennus ja vanhat postin rakennukset, näin saadaan tilaa bussiterminaalille.

Pitäkää valoissa väliä, kunhan kaikki nostavat kytkimen yhtäaikaa vihreän syttyessä. Nyt jokaisen pitää saada oma vihreä, eli vaihde kytketään vasta, kun edellinen auto on lähtenyt liikkeelle.

Ely-keskuksessa on joku saanut nopeudenlaskubonukset Myllykosken ja Keltainen väliltä. Mutta huomatkaa, että pian loppuu numerot ja sitten voitte vain laittaa ajokieltomerkkejä.

Kyllä ihmetytti, kun otin yhteyden yksityisen lääkäriaseman chat-triin. Yllätyin todella, kun kanssani keskusteli Ylen työterveyslääkäri. Ei tullut apua, mutta maksu kyllä meni!

On aikoihin eletty. Eikö kukaan todella aio puuttua 16-vuotiaan valintaan Vuoden homoksi? Missä on lasten suojelu? Vaikuttaa myös mallittajana nuorille.

On myös eläkeläisiä, jotka sinnittelevät reilusti alle tonnin kuukausituloilla, seisovat leipäjonoissa, sairastavat ja kärsivät yksinäisyydestä.

Kunpa joku vielä perustaisi kahvilan Tokmannin ja uuden Lidlin lähelle, sitten täällä Viitakummun ja Torniomäen suunnalla olisi kaikki tarvittava!

Kiitos KooKoo:n C, valmennus, huolto ja talkooväki, teitte kiekkotapahtumasta täydellisen

Saittaran perukoiden liikennevaloissa voi olla auton mitta seuraavaan. Älkää vaan menkö Helsinkiin ajelemaan, mutta jos on pakko, niin älkää paljastako, että olette Kouvolasta.

Voisitko, Jarppa, vielä viikolla siirtää sitä ilmailualan lakkoa, että meidänkin perhe pääsisi matkalle!

Olipa perjantaina kaupungintalo täynnä tunnelmaa. Kymenlaakson Eläkeliiton kuorot veivät meidät 100 vuoden svengaavalle aikamatkalle Sibeliuksesta lavatanssien kautta uuteen vuosituhanteen.

Rinnekankaan mielipidekirjoitus täyttä asiaa! Miksi valtio pyörittää Vapoa? Kantaverkkoyhtiö myytiin yksityisille, mutta luonnonpilaaja Vapoa tuetaan.

Olen pettynyt MTV:n tanssiohjelmaan. Ei yhtään homo- tai lesboparia tanssimassa. Kaikissa ohjelmissa niitä nykyisellään vilisee, ihan kyllästymiseen saakka.

Ei kai oikea Trumpkaan pakkasessa olisi takki auki. Miksi tällaiseen sivuseikkaan edes huomio? Tsemppiä kaikille abeille tulevaan koitokseen! - IBA

Liikelaitokset, jotka kiellätte nastakengillä kulkemisen, voisitteko varata kenkien vaihtoa varten istuimia eteisiinne. Vanhuksille vaikeaa vaihtaa seisten.

Olen samaa mieltä Ari Hyvösen kanssa USA:n presidentistä Trumpista. Hän todella ajattelee ja toimii kaikessa oman maansa parasta ajatellen.

Tarvitsisin ekonomisen personal trainerin opettamaan, kuinka reilu tonnin eläke saadaan riittämään.

Lähetä Lähetä
Sähköposti lähetetty!

Ohjeet

Näppäile tunnus KO NAPAKAT ja sitten viestisi, loppuun nimimerkkisi, ja lähetä numeroon 13 355. Palvelu toimii DNA:n, Elisan, Saunalahden, Soneran ja TeleFinlandin liittymissä. Yhden viestin hinta on 1,10 euroa. Viesti ei saa olla yli 200 merkkiä pitkä.

Luetuimmat kolumnit

Luetuimmat mielipidekirjoitukset

Luetuimmat pääkirjoitukset

Keskustelu

Lukijalta

Napakat

Lukijoiden kuvat