NapakatPäivän napakat

Bisnesehdotus yrittäjälle: Eskolanmäen entisen R-kioskin tiloihin perinteinen nakkikioskigrilli. Toivoo Asukkaat.

Miksi kirkko syyttää pappia, joka vihkii toisiaan aidosti rakastavan samaa sukupuolta olevan parin ja sitten kirkko hyväksyy vihkimään Ensitreffit alttarilla -parin joka ei tunne toisiaan? Tekopyhää.

Roskis tyhjennettiin Jaalassa hieman nurinkurisesti. Roskapussit jätettiin mutta säiliö lähti mukaan.

Nykyvanhemmuus täysin hukassa, lapsi kiukuttelee ja huutaa, kysellään, haluaako sitä vai tätä, vai peräti tuota. Eipä tiedä.

Sairaala Kouvolan keskustaan: keskustahan sijaitsee keskellä Lappalanjärveä. Paalutusta tietysti tarvitaan, mutta veneellä pääsee helposti joka suunnalta.

Vanhemmat! Kertokaa jälkikasvullenne, että Valkealan uimarannalla on roskis. Se on se iso vihreä tynnyri.

VR n pilkkominen ja myyminen pitää estää.

Kyllähän ne isot puut suojaavat paahteelta. Sitä enemmän tulee mitä vähemmän puustoa.

Ei puut tarvitse ihmistä mutta ihmisen elossa pysymiseen tarvitsemme niiden muodostavaa raikasta happea.

Jukka Yrjönen. Miksiköhän Mikkelin asuntomessualueelle on uskallettu jättää juuri korkeat männyt koristamaan uusia koteja ja puistoja. Mänty ei ole myrskyaltis ja kasvattaa paalujuuren.

VR:n tulevaisuus: Bernerin ajamaa mallia on kokeiltu Ruotsissa huonolla menestyksellä. Pitääkö meidän olla tyhmiä ja kokeilla myös.

Onko YLE tehtävänsä tasalla kun se käyttää puolet pääuutislähetyksestä Barcelonan pakettiautoiskun analysointiin, sen mainostamiseen ja ihmisten pelotteluun? YLE valitettavasti pelaa tekijöiden pussiin.

Mitä jos YLEn pääuutislähetys kertoisi liikenneonnettomuuksissa kuolleista ja viinapäissään puukotetuista yhtä perusteellisesti kuin Barcelonan pakettiautoiskusta?

Miten on mahdollinen autoterroriteko otettu huomioon uudella manskilla. Voisko siitä vastaava kertoa sen julkisesti. — PW

Ihmiset uskovat evoluutioon, mutta ravintolaan mennessä he olettavat ansainneensa paremman paikan kuin naapurin Erkin labradori!

Kuinkahan paljon Kuusankosken alueen katuihin onkaan investoitu kuntaliitoksen jälkeen! Ohhoh!

Tällä kertaa Espanjassa autolla väkijoukkoon. Tekijät tuskin ovat laillisesti maassa. Meillä laittomasti maassa olevia tuetaan 5,3 miljoonalla. Mihin tarkoitukseen?

Yle, kertokaa miksi alueradioitten lähetysaikaa lisättiin puolituntia aamuisin. Kun sisältö ei millään tavalla lisääntynyt, se erittäin kallis musiikin soittaminen lisääntyi.

Ohjeet

Näppäile tunnus KO NAPAKAT ja sitten viestisi, loppuun nimimerkkisi, ja lähetä numeroon 13 355. Palvelu toimii DNA:n, Elisan, Saunalahden, Soneran ja TeleFinlandin liittymissä. Yhden viestin hinta on 1,10 euroa. Viesti ei saa olla yli 200 merkkiä pitkä.

Luetuimmat kolumnit

Luetuimmat mielipidekirjoitukset

Luetuimmat pääkirjoitukset

Keskustelu

Lukijalta

Napakat

Lukijoiden kuvat