Mahdollisia ongelmia kirjauduttaessa digilehtiin

Kouvolan Sanomissa on siirrytty uuteen tilausjärjestelmään. Valitettavasti tämä muutos on aiheuttanut joillekin asiakkaillemme ongelmia digilehteen kirjautumisessa. Pääosalla asiakkaista kirjautuminen toimii normaalisti. Jos et kuitenkaan pääse kirjautumaan tunnuksillasi lukemaan digilehteä, niin ole ystävällinen ja ota yhteyttä asiakaspalveluumme tilanteen selvittämiseksi (05 – 5388 3600 tai tilaukset@kouvolansanomat.fi) .

Pahoittelemme tästä kaikesta mahdollisesti aiheutuvaa vaivaa ja kiitämme kärsivällisyydestä! Työskentelemme jatkuvasti ongelman ratkaisemiseksi ja tiedotamme ongelmien ratkaisusta tällä verkkosivulla.

Kouvolan Sanomien digilehdet

Kouvolan Sanomien digilehdet sisältävät näköislehden, mobiililehden sekä iPad-lehden.

Yhdistelmätilaus sisältää sekä painetun lehdet että kaikki digilehdet.

Digitilaus sisältää yksinomaan digilehdet. Tee digitilaus tästä.

Näköislehti
on Kouvolan Sanomien sähköinen näköisversio. Näköislehti julkaistaan lehden ilmestymispäivinä klo 5.  Sen arkistosta löytyvät lehdet 2.1.2010 lähtien. Näköislehden lukuaikaa voit ostaa pankkitunnuksilla tai luottokortilla tästä ja tekstiviestillä tästä.

 Lehden lukeminen edellyttää FlashPlayeria (versio 7 tai uudempi, ilmainen). Näköislehteä ei voi lukea iPadilla.

Mobiililehti on suunniteltu toimimaan parhaiten älypuhelimella, mutta sitä voit lukea myös yleisimmillä tablettitietokoneilla sekä tietokoneen internet-selaimella. Mobiililehdessä julkaistaan kaikki päivän lehden jutut jaoteltuna juttu- ja osastokohtaisesti. Arkistossa lehdet ovat 5.7.2012 lähtien. Mobiililehden löydät osoitteesta http://www.kouvolansanomat.fi/lehti. Tarkistathan, ettei osoitteen alussa ole https-tekstiä, siis s-kirjaimella. Lisätietoa mobiililehdestä täältä.

Voit lukea Kouvolan Sanomia myös iPadilla.  iPad-lehdessä on Kouvolan Sanomien toimituksellinen sisältö. Arkistosta ovat lehdet 5.7.2012 lähtien. IPad-lehden lukeminen vaatii vähintään version 5.0 iOSista sekä ilmaisen sovelluksen lataamista App Storesta. Lue lisää iPad-sovelluksestamme tästä.

Näköislehti, mobiililehti sekä iPad-lehti sisältyvät aina Kouvolan Sanomat + digilehti tilaukseen. Jos olet paperilehden tilaaja, voit täydentää tilaustasi digilehtitilauksella alk. vain 2,50 €/kk (digilehden kuukausiveloitus riippuu tilausmuodostasi). Ota yhteys asiakaspalveluumme, niin päivitämme tilauksesi http://asiakaspalvelu.kouvolansanomat.fi/palaute/

IPad-irtonumerot ostat kätevästi App Storesta.

Näköislehden käyttö

Jos näköislehti ei avaudu ja sivulla on vain valkoista, koneeltasi saattaa puuttua digilehden lukemiseen tarvittava ajantasainen versio Flash Playeristä (versio 7 tai uudempi), jonka saa ilmaiseksi osoitteesta http://get.adobe.com/flashplayer/. Tällä sivulla voit testata onko selaimessasi Flash asennettuna.FlashPlayeria ei saa asennettua iOS- ja Android-käyttöjärjestelmää käyttäviin laitteisiin.Jos onnistuneen kirjautumisen jälkeen (ei virheilmoituksia) kirjautumisikkuna tulee esiin uudelleen selaimesi ei hyväksy evästeitä. Ota evästeet käyttöön ja kirjaudu uudelleen.

Jos sivu tai aukeama ei näy

Jos näköislehdessä on tyhjä aukeama, tyhjennä selaimesi välimuisti. Jos sivulla näkyy pelkkää punaista, ongelma on todennäköisesti ollut tietoliikenneyhteyksissä. Selain kannattaa käynnistää uudelleen, ja välimuisti tyhjentää.

Näköislehti ei sovellu käytettäväksi mobiiliyhteydellä. Mobiililehti löytyy osoitteesta kouvolansanomat.fi/lehti.