KOUVOLAN SANOMIEN PANEELI

Haluatko olla mukana Kouvolan Sanomien Paneelissa?

Mielipiteesi on meille erittäin tärkeä, ja paneelissa voit omalta osaltasi vaikuttaa lehden kehittämiseen lukijan näkökulmasta. Internet-pohjaisessa paneelissa vastaaminen on helppoa ja vaivatonta. Saat enintään neljä kyselyä kuukaudessa internetin kautta, ja vastaaminen vie kerralla 5–10 minuuttia. Kysymykset liittyvät yleensä lehdessä olevaan mainontaan ja joskus myös toimitukselliseen sisältöön.
 
Paneelissa voit myös kerätä pisteitä, jotka oikeuttavat palkkioihin. Jokaisesta tutkimuskierroksesta saat 15–90 pistettä, ja palkintoihin oikeuttavia pistetasoja on kaksi: 700 pisteen ja 1 300 pisteen tasot. Palkinnoiksi voit saada esimerkiksi Ässä-arpoja, elokuvalippuja, USB-muistitikkuja, lahjakortteja tai voit lahjoittaa palkkiosi hyväntekeväisyyteen.
 
Paneelissa mukana oleminen edellyttää internet-yhteyttä sekä sähköpostiosoitetta. Vastaaminen ja mukana oleminen on aina vapaaehtoista. Vastaat vain silloin, kun haluat ja sinulla on aikaa, ja voit myös lähteä paneelista milloin haluat.Tutkimustiedot kerätään tietopankkiin, ja vastaajien henkilötiedot pysyvät täysin luottamuksellisina.
 

Siirry rekisteröitymislomakkeeseen

Kyselyt toteuttaa Kouvolan Sanomille RAM (Research and Analysis of Media). Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä RAM:iin info@rampanel.com