Tiesitkö, että apua remontin suunnitteluun ja toteutukseen on saatavilla nopeasti ja helposti? Remonttimestari tuo halutun lopputuloksen saavuttamisen lähemmäs

Kouvolan ja Kotkan K-Raudat auttavat niin pienessä kuin isommassakin remontissa. Eikä vain laajaa tuotevalikoimaa tarjoamalla, vaan saman katon alta saa ammattilaisapua suunnittelusta toteutukseen.

Mainos | Säilytystilatarpeen huomaa varsinkin syksyisin. Eteinen on pahimmillaan varsinainen labyrintti, kun paikkaa ei tunnu riittävän kaikelle tarpeelliselle tavaralle. Kylppäriremppakin on kenties odottanut jo tovin parempia aikoja. Keittiössä kulahtaneet ja epäloogiset kaapistot vievät inspiraation kokkaukselta.

Muutostarpeen kanssa ei tarvitse jäädä yksin. Ammattilaisen apu on vain yhden klikkauksen päässä, K-Raudan verkkosivuilla. Ajanvarauspyyntö välittyy Kouvolan tai Kotkan remonttimestareille valintasi mukaisesti.

Ammattilaiset antavat remontin toteutukselle leveämmät hartiat

Alan rautaiset ammattinaiset hoitavat projektit kokonaisvaltaisesti, asiakkaan tarpeen mukaan aina avaimet käteen -toteutuksiin saakka.

– Autamme asiakasta löytämään tarjontarunsaudesta juuri hänen tarpeeseensa parhaiten sopivat ratkaisut, kertoo K-Rauta Kouvolan remonttimestari Satu Liljeqvist.

Vaikka media pursuaa diy-inspiraatioita, ammattilaiset rauhoittavat kertoen, että kaikkea ei tarvitse tehdä itse. Itseasiassa riittää, kun kertoo toiveensa suunnittelijalle.

–Asiakkaan ei tarvitse tietää eikä kantaa huolta projektista, sillä me osaamme varautua remonttiprosessien jokaiseen vaiheeseen ennalta.

Haaveen konkretisoitumisen voi turvallisin mielin jättää luotettaviin käsiin.

Saman katon alta Kotkan, Kouvolan ja Inkeroisten myymälöistä löytyvät kaikki tarvikkeet kodin isompiinkin muutostarpeisiin. Valintaa helpottavat valmiiksi kootut mallikokonaisuudet.

- Kaikki lähtee asiakkaan tarpeiden kartoituksesta, tiivistää K-Rauta Kotkan remonttimestari Ursula Nurminen-Piira.

Suunnitelman edetessä asiakas saa paremman käsityksen lopputuloksesta 3d-mallinnoksen avulla, tietää K-Rauta Kouvolan remonttimestari Oili Nuotio. Mallinnuksessa kaikki toiminnallisuudet ja värimaailmakin konkretisoituu.

Hyllystä heti mukaan

Tutut luotettavat brändit takaavat pitkäikäiset kestävät tuotteet. Laatuun ja palveluun voi helposti luottaa. Tästä hyvänä esimerkkinä ovat pitkäaikaiset asiakassuhteet. Jokainen remonttimestarikolmikosta pystyy nimeämään useamman asiakkaan, joille on vuosien saatossa tehnyt toistamiseen niin keittiön kuin myös kylpyhuonepäivityksen.

– Varmistamme asiakkaille toimivan lopputuloksen, Nuotio kertoo.

Projektit hoituvat myös tarvittaessa etäyhteyksien päästäkin, vaikka tarkemmat mittatilaukset hoidetaan yhdessä asentajan kanssa paikan päällä. Nurminen-Piira vahvistaa, että koronan sulkiessa sosiaaliset kontaktit minimiin, hän mahdollisti erääseen imatralaiseen perheeseen uuden keittiön puhtaasti etänä.

Älä jää odottamaan lottovoittoa

Monet siirtävät haaveidensa toteutusta turhaan. Tarjouksen pyytäminen ammattilaiselta ei maksa mitään, ja jos suunnitelma miellyttää, samalta tiskiltä hoituu myös projektin rahoitus.

– K-Raudan rahoituspalvelu, jossa yhteistyökumppanina on OP-ryhmä, on selkeästi edullisempi ja luotettavampi kuin kulutusluotot, Nurminen-Piira kertoo.

Projektihallinnan mestarit auttavat pysymään aloitusvaiheessa luodussa budjetissa. Asiakas saa erottelun kaikista tuote- ja työkustannuksista, myös mahdollisista projektin edetessä eteen tulevista yllätyksistä.

– Kokonaisvaltainen palvelu asiakkaan paras edellä, sitä se on, tiivistää Nurminen-Piira, – Meillä on kattava paketti luotettavia palveluja jokaisen asiakkaamme tarpeeseen. Tutut luotettavat brändit ja paikalliset ammattilaiset huolehtimassa niin suunnittelusta kuin asennuksestakin.

Pienet tai isot remppahaaveet todeksi - näin homma lähtee liikkeelle

1. Varaa aika paikalliselle remonttimestarille Varaa aika asiantuntijalle – ajanvarauspalvelu - K-Rauta, ja ota mukaan mittoja ja kuvia kohteesta, jos mahdollista

2. Tapaamisessa tehdään tarvekartoitus, laaditaan budjetti sekä aikataulutetaan projekti

3. Suunnitelmien pohjalta tehdään tarjous valituista tuotteista

4. Hyväksytyn tarjouksen, ja tarvittavien tarkistusmittausten jälkeen haave lähtee konkretisoitumaan

Remonttimestareiden vinkit

- Cello-kalusteista löytyy ratkaisu kodin kaikkiin tiloihin hyvällä hinta-laatusuhteella, ja esimerkiksi Cello-keittiöistä on muodostunut asiakkaiden suosikki.

- Kotimainen Temal tarjoaa laajan tuotevalikoiman kylpyhuonekalusteista kodinhoitohuoneisiin

- Inaria -säilytysratkaisujen liukuovien kiskojärjestelmällä on 20 vuoden takuu, kotimainen laatutuote on pitkäaikainen sijoitus

K-Raudan remonttimestarit apuna ideasta toteutukseen, koko matkan. Myös rahoitus, kuin paikalliset osaavat tekijät sekä tuotteiden rahdit, jokaiselle oman tarpeen mukaan.

Lue lisää K-Raudansuunnittelupalvelusta

K-Rauta on myös kotinikkarien tukena. Ammattilaiset tavoittaa valtakunnallisesta Remonttineuvonta-palvelusta arkisin

K-Rauta Kotka, Jumalniementie 5, Kotka, p. 044 790 0900

https://www.k-rauta.fi/myymalat/kotka

K-Rauta Kouvola, Kauppakeskus Veturi, Tervasharjunkatu 1, Kuusankoski, p. 029 030 4200

https://www.k-rauta.fi/myymalat/kouvola

K-Rauta Inkeroinen, Meijerinkuja 2, Inkeroinen, p. 057 445 290 https://www.k-rauta.fi/myymalat/inkeroinen

Lue lisää