Napakat: Oikeastiko ylioppilaskirjoitusten valvojat käyttävät vain kirurgisia maskeja eikä FFP3-tason maskeja?

Puoluelistojen "sitoutumattomat" saavat puolueelta vaalirahaa. Kenen leipää syöt sen lauluja laulat?

Nuo bioetanolitehtaan laskelmat oljen hankinnasta ovat täysin epärealistisia, toivottavasti viljelijöitä ei syyllistetä, jos hanke ei toteudu.

Taitaa Marinin hallitus ohjata maan koronakaaokseen, rajavalvonta, maskipakko, harrastukset, rokotukset epäonnistuneet, vastuu ulkoistettu pois hallitukselta.

Suomen pääministeri on ihan pihalla koronalausunnoissaan. Hän puhuu sillä itsevarmuudella, minkä ainoastaan täydellinen tietämättömyys voi antaa. Silti itsensä esillä pitäminen näyttää olevan hänelle tärkeää.

Sari Hyytiäisen valtuustoaloite ilmastohätätilan julistamisesta Kouvolaan etenee voitokkaasti. Se on tärkeä yhteinen päätös käytännön prioriteettien suuntaamisesta ilmastonmuutoksen torjuntaan. Vihdoinkin vihreää valoa.

Talvisodan päättymisen muistohetkiä on vietetty seurakuntien sankarihaudoilla, vaan eipä ole TV eikä lehdistö tapahtumista uutisoinnut. Unohtaako kansa historiansa ja kivijalkansa?

Oikeastiko ylioppilaskirjoitusten valvojat käyttävät vain kirurgisia maskeja eikä FFP3-tason maskeja? Ei ole taas paljon ajateltu.

Oppivelvollisuuden pidentäminen lisää työnhakijoita (ja yhteiskunnan kuluja), ei juuri uusia päätösperäisiä työpaikkoja ja sitä kautta uusia työllisiä. Edut sosiaalipoliittisia.

Anjalan Nesteen suora täynnä koiran "paskoja" ja isoja kasoja, ei mitään pikkukoiran jätöksiä. Ikävähän sitä kasaa olisi taskuun laittaa. Eikä Anjalan raittikaan ole puhdas, kyllä kasoja saa väistellä. Keskellä pyöräteitä käveltävä. On se niin vaikeeta omiansa siivota.

Lue lisää aiheesta