Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Toikan mukaan ylijäämää on 221 euroa asukasta kohden, koska ne maksetaan asukkaiden tilille?

Kauppoihin sisääntuloaulaan vartija. Voi antaa maskin maskittomalle tai kehottaa tekemään verkkokauppaostoksia. Tai ottamaan kauppa-avun. Visiiriä pystyy pitämään ainakin kaikki. Päätin syödä pakastimen tyhjäksi. En halua mennä kauppaan maskittomien sekaan. Ja säästyy rahaa.

Hirveetä tämä hallituksen sähläys! Miten muualla voivat määrätä kieltoja/sulkuja kuukausiksi mutta täällä viikkoja vatvotaan/mietitään! Kuten rajoilla, täällä aletaan nyt vasta vaatimaan testauspakkoa, muualla ollut jo kauan! Kun ei saa rajoittaa ulkomaisen tulijan kansalaisoikeuksia! Mutta taudin saa tuoda! Onkohan meillä liikaa sääntöjä!

Huumeiden käyttö tulee tehdä rangaistavaksi. Uudet ja vanhat narkomaanit hoidon piiriin. Vihreä puolue kannattaa bilekäyttöä. Suojellaan sutta mutta tuhotaan ihminen.

Kannatan ehdottomasti sanktioita niille, jotka eivät käytä maskeja kaupoissa tai muissa yleisissä tiloissa. Jukuripäihin tehoavat vain pakko ja rangaistukset.

Spectator

Poks laboratorio. Ohje että jätä yksi penkki tyhjäksi. Älä tule liian lähelle. Odotustila osittain ruuhkainen .

Se kuka tappaa huvikseen on ihminen, ei ahma.

Voi taivas varjele näitä hallituksen liikkumarajoituksia: Alkoon saat mennä mut kirkkoon ei saa mennä, koruja et saa mennä ostamaan mut jos ruokakauppaan menet samalla voi ostaa koruja jne. Ei voi kun nauraa. Tyttöset taas suunnitelleet asioita.

Jos vihreät saavat aikaiseksi tehdä kannattamattomaksi kasvuturpeenkin noston, haluavatko he syödä ulkolaista tomaattia, kurkkua, salaattia ym. vihanneksia ? Vain typerykset sahaavat omaa oksaansa; kohta nähdään, ketkä suosivat kotimaista kasvihuonetuotantoa.

Ksaossa pelkkiä asioiden johtajia. Koska saadaan ihmisten johtajia? Henkilöstö lähtenyt muualle töihin. Kouvolan kaupunki: apua!

MT

Luin tärkeän asian, kuuhun ehdotetaan spermapankkia. Tarvisko sinne toistakin sukupuolta. Vai keksiiköhän ne uutta siellä kuussa.

Nämä Marinin porukan omille kansalaisilleen luomat sisäiset rajoitukset, rajoitusten poikkeukset ja poikkeuksien rajoitukset ovat yksi suuri vitsi! Ja maan rajat toimivat kuin saluunan ovi!

Hallituksen/Avin toiminta täysin käsittämätöntä, rajat vuotaa kuin vanha vene, taitaa kohta upota, saataisiin pakkotestauksilla koronalingot kuriin. Ministerit syyttää toisiaan hidastelusta. Vaihtoon koko sakki.

Gynther Voikkaa

Kyllä on nihkeän kankeaa Suomessa erilaisten lakimuunnosten tekeminen ja niistä päättäminen. Oikein alkaa vahvempaakin ahdistamaan. Aikaa on ollut kyllä, mutta herätyskello ei soinut.

Olisiko nyt se aika kun kotona olevat vanhemmat pitäisivät lapset kotona pois päivähoidosta?! Riski että päiväkodit laitetaan karanteeniin on suuri ja silloin mm. sairaanhoitajien perheet joutuvat karanteeniin...

Veturin tavaratalopäällikkö sanoo, että Veturissa on tehty kaikki mahdollinen koronan torjumiseksi. Niinkö on? Esim. järjestetty Citymarketin Mammuttimarkkinat!

Lukijalta-vuodatuksessaan A. Tähtinen kirjoitti tuntevansa paikkakunnalta muuttohalukkuutta. Onko tämä lupaus?

Kouvolan kunnallispolitiikan vanhat jäärät eivät katso vielä aiheuttaneensa riittävän paljon korvaamatonta vahinkoa, vaan ovat jälleen vaaliehdokkaina.

Toikan mukaan ylijäämää on 221 euroa asukasta kohden. Koska ne maksetaan asukkaiden tilille?

Kuntavaaliehdokas julkaisi hengentuotteen lukijapalstalla kouvolalaisesta mukavuudesta. Kun kirjoittaja merkitsee tekstiinsä edustamansa ryhmityksen (sd) se tarkoittaa sitä että viesti edustaa demareiden näkemystä. SD:n johto varmentaa ehdokkaan näkemyksen ryhmän kannaksi niin osataan jatkaa demareiden kannustusta kuntavaaleissa.

Onko niin, että Kouvolassa johto juhlii positiivista tilinpäätöstä, joka on juuri sen verran plussalla, minkä verran valtio antoi koronatukea.

Ihmettelen, miksi Kuusaalta ei voi mennä keskustaan rokotettavaksi kerran elämässä. Muualta on menty vaikeassa paikassa olevaan Poksiin vuosikymmenet. Rasittaa ikuinen valitus.

LT

Torilla myymme ruokaa ja juomaa. Missä lakisääteinen WC? Herätys terveystarkastajat, kenen vastuu?

Kaupunki voi palkata työttömiä eri kaupunginosiin kuukaudeksi laskemaan bussipysäkkien polkupyörät eri päivinä. Simppeli keino, halvempi kun konsultti.

ylioppilas-84

Nyt on kansan luokkajako alkanut Suomessa. Eipä olisi tästä hallituksesta uskonut. Voi meitä "köyhiä" joilla ei ole omaa autoa, omaa mökkiä, eikä mitään omaa sitä ja sitä. Pysykää vaan kotona. Omistava luokka jyrää!

Täällä ei ole linja-autoissa mitään maskivelvoitetta, joten ei se kuski voi ketään vaatia sitä käyttämään. Helsingissä on eri juttu.