Napakat: Te vastuuttomat "luontokuvaajat", jotka jahtaatte metsoa Valkealassa, jättäkää se jo rauhaan!

En ymmärrä, miksi lapsille annetaan sukupuolineutraali nimi. Se aiheuttaa paljon hankaluutta. Jumala loi meidät Jumalan kuvaksi: mieheksi ja naiseksi. Sitä ei mikään neutraalisuus kumoa.

Kymenlaaksoon myös maskipakko ja sakko. Kaupassa on useampi, joilla ei ole maskia, linja-autoissa matkustajilla joillakin on joillakin ei. Kuski vois sanoa, että maski pitää olla.

Ei pidä puhua talouden ylijäämästä vaan koronatuesta joka tulee vielä veronmaksajien rasitteeksi. Tämä talouden tilanne ei ole vaalivaltti vaan löperön vihervasemmiston rahanjaon tulos.

Faktat esiin!

Koronatuen saanti ei ole Helmisen ja kumppaneiden ansiota. Sen ei saa hämätä ja peittää onnetonta toimintaa. Vaalikopissa päätetään tulevasta.

Tuulitunneli

Meidän verorahoja Yli-Viikari käyttää omaan kauneudenhoitoon. Ja kuinka moni muu käyttää asemaansa väärin? Joku tolkku tulisi olla. Saa nähdä miten asia etenee. Vaikuttaa siihen, mitä puoluetta äänestän.

Nyt on herännyt tarve sanan varsinaisessa merkityksessä päästä "jaskalle" bussimatkan jälkeen? Voisiko sama konsultti selvittää myös tämän asian? Valtakunnallinen hanke nyt käyntiin tukirahoilla.

Eiköhän muuteta rokotusjärjestys, ylipainoiset, tupakoitsijat, alkoholistit, huumeiden käyttäjät, maskin vastustajat, bilettäjät, sohvaperunat. Mitä siitä, vaikka muihin virus tarttuisi, annetaan yhteiskunnan toivoille rokotesuoja, että voivat jatkaa turvassa elämäntyyliään.

Te vastuuttomat "luontokuvaajat", jotka jahtaatte metsoa Valkealassa. Jättäkää se jo rauhaan!

Asukas

Jos maahanmuuttajat ja lihavat saavat rokotteen etujoukoissa, sanon itseni töistä irti, alan puhua vieraita kieliä, makaan sohvalla ja syön taukoamatta, pääsen rokotukseen, sitten pyörin kaupoissa ilman maskia, kun ei tarvi enää pelätä, muista viis. Näinhän tässä tulee käymään.

Olisiko mahdollista, että myös venäläiset pitäisivät niitä maskeja kaupassa kuten me muutkin?!

Suezin kanava on tukossa. Olisiko tässä Kouvola RR-terminaalin hetki?

On totta, että KS alkaa muistuttaa Keskisuomalaisen apulehdeltä, kun lehdessä lisääntyy Keskisuomalaisen mielenkiinnoton palstantäyte. Kouvolan Sanomat takaisin, please.

JK

En käytä maskia kuin pakon edessä tietyissä työtehtävissä. Vapaa-ajalla esim. kaupassa en. Enkä aio ottaa myöskään koronarokotetta. Jonkun mielestä en sairastuessani tarvi sairaalahoitoa? Totta kai saan hoitoa, ei voi asettaa kansalaisia eriarvoiseen asemaan!

On Kouvolassa rokotettu jo alle 80-vuotiaita. Pysytään faktoissa.

Kyllä sinä 70-vuotias tai vanhempi diabeetikko olet riskiryhmässä myös. Sillä riskillä ei kuitenkaan ole väliä koska jo pelkästään ikäsi 70+ puolesta kuulut riskiryhmään! Siksi ei ole yli 70+ riskiryhmiä erikseen. Mitäpä luulet miksi viime vuonna oli yli 70-vuotiaiden liikkumis- ja tapaamiskielto?

Vastuuttomat persut vaarantaisivat ihmisten terveyden ja hengen pitämällä vaalit keskellä pandemiaa. Sietää hävetä.

SOK:n sateenkaarituotteet ovat jumissa Suezin kanavalla. Onhan se kamalaa. Osuuskaupat joutuvat nyt myymään suomalaisia merkkitavaroita.

Miksi Lehtomäen S Marketin parkkipaikan valot on suunnattu häikäisemään. Voisihan ne oikeinkin suunnata.

Valomies

Kommentoi