Napakat: Tiedoksi Kymsote, tämä yhden puhelinnumeron malli ei vaan toimi

Nyt myyjille kauppaan maskipakko, visiirit eivät virusmuunnosta estä!

maskinaama

Yrittäjä, aina kun näet maskittoman, joka ei pidä turvaväliä, tiedät, että siinä menee yksi, joka vie sinulta elannon. Välinpitämätön käytös johtaa lappuihin luukulle, vanha tai nuori, ihan sama.

Maskipakko on melkein sama asia kuin liikkumisrajoitukset. Käytännössä se karsii ei-välttämättömät menot. Viikon ruoat hamstrattu maskin kanssa. Kuulutus maskin käytöstä tuli 5 kertaa kolmella kielellä vaikka kaikilla oli maskit.

Välttämättömyysperiaate

Kiitos kaikille hiihtolatujen hoitajille ja hymyileville kanssahiihtäjille.

Hymytartunnan saanut

Onnea on vapaa lehdistö ja sen paljastukset kaikenlaisten viikareiden väärinkäytöksistä.

Lienee turha kysellä hevosia kaupungin metsiin kun palomiehet kaataa puut ja palokunta ei enää liiku hevosilla.

Tiedoksi Kymsote, tämä yhden puhelinnumeron malli ei vaan toimi. Ottakaapa mallia Eksotesta, joka muutti puhelinpalvelun ihmisystävälliseksi toiminnaksi.

Turha on nuoria syytellä roskaamisesta, kun aikuisetkin heittelee maskinsa minne sattuu siitä huolimatta, että roskiksia löytyy jokaisen kaupan edestä. Luulisi siellä kotonakin sellainen olevan. Tässäkin asiassa pätee sanonta, mitä isot edellä, sitä pienet perässä. Esimerkin voima.

Suurkiitokset Poksin ensiavun henkilökunnalle. Kävin viime viikolla elämäni ensimmäistä kertaa itse ensiavussa potilaana ja kokemus oli erittäin positiivinen.

Nyt hiekat pois pyöräteiltä kun hiekka on märkää.

MS

Pitää paikkansa, että Jeesukseen uskovilla on erityinen suojelus ja he ymmärtävät, että 100 hengen kokoontuminen ei nyt käy?

Oikeutta eläimille, tulkaa apuun, Metso Valkealassa jätettävä rauhaan, poliisikin voisi ottaa kantaa asiaan.

Millaiset hakkuut tulossa Palomäen metsiin, on pelko että niistäkin maisemista jää vain rippeet jäljelle jos puulla paikataan kaupungin kassavajetta?

Hyvä jos vuodeosastoja ajetaan alas, turhan terveet ihmiset makaavat siellä passattavana sen sijaan että toipuvat kotona. Naapurini oli leikkauksessa ja leuhki että kuin hotelli mutta ilmainen, kun on maksukatto täynnä!

Ev.lut. seurakuntien ilmoitus KS:n etusivulla valottaa kristillisen uskon ydintä... Näin siis vielä tänä päivänäkin! Ja sitten ihmetellään massiivista eroamista kirkosta.

Kouvolassa on padel-buumi, tai oikeastaan padel-rakentamisen buumi. Hieno laji, mutta nyt jos koskaan on yrittäjillä riskit kohdallaan. Tiedättekö yhtään padelin pelaajaa Kouvolasta? En minäkään!

Turha vertailu. Pistäpä laina-aika lyhyemmäksi, niin vuokralla asuminen tulee halvemmaksi kuin omistusasuminen.

Kommentoi