Napakat: Kuka luottaa kunnallisvaaliehdokkaaseen, joka ensin kieltäytyy ehdokkuudesta ja sitten "syö sanansa" ja palaakin ehdokkaaksi

Kuka luottaa kunnallisvaaliehdokkaaseen, joka ensin kieltäytyy ehdokkuudesta ja sitten "syö sanansa" ja palaakin ehdokkaaksi. Ei kukaan.

En ihmettele että Wahlroos vie omaisuutensa täältä pois! Niin tekisin minäkin! Täällä kansa kupataan puhtaaksi, ostovoima viedään ja rahat annetaan alati lisääntyvälle maahanmuuttajajoukolle, joiden elämän valtio turvaa toisin kuin meidän! Kokemusta on.

900?/kk netto

Kiitokset Pekka Raukolle ansiokkaasta kirjoituksestasi "Taajamametsistä" tämän lehden Lukijat-palstalla tiistaina 23.3.

Uutisia kuunnellessa tulee väkisin mieleen, että valtion virat ovat edelleen suojatyöpaikkoja. Vauhtisokeus iskee, omat henkilökohtaiset menot maksatetaan julkisista varoista.

Nyt Marin kumppaneineen yrittää nostaa profiiliaan moittimalla THL asiantuntijoita. Mutta onhan siellä hallituksensakin yksi lääketieteen asiantuntija, lähihoitaja Pekonen, että sääliksi käy touhu.

Yrittäjä avautuu oikein voimakkaasti. Yksi yksinkertainen lääke tähän työvoimapulaan on että alatte maksamaan myös palkkaa tästä kutsumusammatista.

Pentti Salin kirjoitti: Kymsote oikealla tiellä. Samat hoitajat tekevät työtä kaksinkertaisesti jotka ovat jo Kymsotella, koska yksityisissä yrityksissä ei myöskään hoitajia riitä. Toivotaankin ulkoistettavan myös leikkaustoiminta tulevaisuudessa Kouvolassa. Mahdolliset potilaat säästyisivät ramppaamiselta Kotkaan.

Vai ei ehditä Vekaralla kissaa sanoa ennen kuin varuskunta on maan tasalla. Niin hyviä sotakaluja pitää sitten hommata meillekin. Mistä niitä saa?

Jos oisin rikas, en pällistelisi lehtien sivuilla. Hiljaakin voi tehdä hyviä tekoja.

Sekö on tärkeämpää, että perheet pääsevät fiilistelemään uimahalliin vai kipusairaat, joille allasliikunta ainut mitä voi tehdä?

Lähes liikuntakyvytön jo

Kiitos Sakari Viinikainen Salaisista arkistoista! Hymyä huuleen heti aamusta. :)

Onkohan terveyskeskuksessa unohtunut, että verorahoilla ollaan palveluammatissa, kiva kun tulit meille, asiakas on se kruunupää.

Suomeen ostettavat uudet hävittäjät ovat kolmatta maailmansotaa varten. Fyysikko Albert Einstein on sanonut, että neljäs maailmansota käydään nuolipyssyillä ja puukepeillä.

Res. korp

Pääsiäisenä saa rukoilla osallensa sitä armoa, mitä Jeesus teki Golgatalla. Ja kiittää Jumalaa, ettei hylkää syntistä.

MS

Kommentoi