Napakat: Taitaa olla todella paha olla, kun pyhämetelöinnillä kiusaa lähiympäristöä

Pitäisikö nämä verorahoilla maksettavat Ylen palkat ja bonukset laittaa tutkintaan. Näin verorahoja tuhlataan ylisuuriin palkkoihin ja bonuksiin. Törkeää toimintaa Suomessa.

Terveydynhuollosta, koulutuksesta ja vanhustenhuollosta tingitään, mutta hävittäjiin on ylimääräistä rahaa. Virusten ja sairauksien uhka on suurempi kuin aseiden.

Ei Malmin ilmailijat Uttin tule, nykykesän ilta-viikonloppurajoitukset ei mahdollista siviililentotoimintaa, ehkä Vesivehmaa tai Pyhtää, Lahden seutu on vahvoilla?

Olihan hyvä tietää että isohkon autoliikkeen hall. puh.johtaja on nainen, miksi liikkeen myyjät kaikki miehiä, heidän suhtautumisensa naisasiakkaisiin tökeröä.

Entinen asiakas

Lämmin kiitoksemme Olavi Mäki-Patolan pitkäperjantain Sanasta "Sinun tähtesi".

Lukijat

VTV:n ja Tytti Yli-Viikarin tapaus nostaa esille vastuuttomuuden kansalaisten verorahojen käytössä. Törkeää tuhlata toisten suomalaisten rahoja, joilla pitää tehdä hyviä ja tarpeellisia asioita meille kaikille. Hävetkööt! Ja haluan lisää valvontaa!

Pyöräilykypärä suojaa vaan omaa terveyttä. Maski taas muita ihmisiä sekä myös itseä. Ei niitä kannata verrata. Eli laita vaan maski naamalle. Kypärä päähän, jos arvostat omaa terveyttäsi. Koronan kanssa ei mitään tekemistä.

Kiitti vaan sähköautoilijat. Kohta myrkytetään luontoa Haminassakin. Ja eiköhän jotai myös mereen valu.

"Näin laadutonta lain valmistelua ei saisi olla." Ei todellakaan! Kuka kehtaa myöntää yllättyneensä?

Ilkka Luoma

Ei koululaisten kiusaamista saa loppumaan niin kauan kuin kiusaaminen opetustoimen hallinnossa sallitaan.

Pirjo p

Onkohan Yli-Viikari ns. valejohtaja? Mikä olikaan koulutus- ja ammattipätevyys tuohon tehtävään?

Voi hyvänen aika kun vaikea suomalaisen perusoikeuksia rajoittaa, viikkoja mietitään, eikä mitään saada aikaan. Ei maskipakkoa, ei liikkumisraj., rajasulkua jne. Ei saa pakottaa! Mutta valtio voi kyllä noin vain pakottaa meille veroja, tuosta vain, autosta... ym:sta... laki saadaan nopsaan aikaiseksi.

Kaupunki tarvitsee puita. Pihallamme niitä on. Roskaavat mutta viis siitä. Kesällä suojaavat paahteelta ja mukava niitä on katsella.

Kyllähän ne hiekat pitää olla vappuun mennessä pääosin pois kaduilta ja kujilta kuten ennen liitostakin. Terveysnäkökohta suurimpana.

MB

Vanhojen poliitikkojäärien mielestä Kouvolan uudessa, synkässä visuaalisessa ilmeessä on hyvää elämisen meininkiä. Nuorten mielestä ilme on 80-luvun DDR:stä. Mihin suuntaan kaupunkia halutaan kehittää?

Huomaa kevään saapuneen ja kirkolliset juhlapyhät! Moottorisaha pärisee ja traktori huutaa jo heti aamusta. On taas niin naapuriystävällistä toimintaa. Taitaa olla todella paha olla, kun pyhämetelöinnillä kiusaa lähiympäristöä!

Ainoat pitkäperjantain sanomaan liittyvät kirjoitukset KS:ssa olivat Hannu Hurrin ja Olavi Mäki-Patolalta. Kiitos heille. Kuolinilmoitusten ristit toki puhuivat omaa sanomaansa.

Kommentoi