Napakat: Saakohan koskaan vastausta, mitä tarkoittaa suomeksi "intermodaaliterminaali"?

Nyt onkin epäselvä tilanne koronan suhteen, kun nuoret eivät mene testeihin ja vähäoireisina levittävät tautia, johtaa ikäviin tilanteisiin, voi voi.

Suomesta on näköjään tullut ns. banaanivaltio, koska valtion ylin tarkastusvirasto oikeuskansleria myöten järjestelee hommia mielensä mukaan. No kohta on vaalit ja parrikaadit kaduilla!

Ihanaa Olga kun sie oot noin reipas ja ahkera. Meillä Iitissä mökki ja varmasti tullaan pitzeriaasi ja tuodaan sukulaisetkin.

Mökkiläinen

Saakohan koskaan vastausta, mitä tarkoittaa suomeksi "intermodaaliterminaali"? Miksi tätä loistavaa sanaa ei ole haluttu käyttää Kouvolan brändäyksessä? Se menee varmaankin aktiivinuorilta yli hilseen.

Onko Verna Sydänmaanlakka, Henna Hovi ja Sanna Tähtinen Kokoomuksen vai SDP:n listoilla ehdokkaana. Olisi hyvä tietää.

Mitä tekemistä Sanna Tähtisellä on valtuustossa kun ei pysty edes ottamaan kantaa valtuuston kokoon.

Ykkösuutisena kohta viikon Kouvolan visuaalisen ilmeen arvostelu. Omat poliitikot eturivissä arvostelemassa. Koko juttu oli ihmeellistä viestintää.

Mummo kuuluu riskiryhmään. Lähikaupan työntekijä ei käytä maskia eikä visiiriä. Taksilla kallista mennä pidemmälle kauppaan.

Pieni eläke

Aluehallintovirasto lakkautti kehitysvammaisten aikuisten lyhytaikaishoidon yksiköitä Kouvolassa. Toiminta ollut lainvastaista tai puutteellista. Kymsote, selittäisittekö meille omaisille tarkemmin? Vaikka lehden palstalla, vastausta en ole puhelimitse saanut.

Taas kerran hyvä veli ja sisko järjestelmä kaupungin ja Kymenlaakson Jätteen välillä. Hyviä hakijoita. Sitten otetaankin kaupunginvirassa oleva. Haiskahtaa.

Kommentoi