Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Milloin Kuusaalla alkaa harjakoneet putsaamaan pyöräteitä? Sora asfaltilla yhtä liukasta kuin jää

Te, jotka haukutte maskittomia. Kurkatkaapa peiliin, sieltä kurkistaa maskin väärinkäyttäjä ja samalla henkilö, jonka ei pidä liikkua rätti naamalla missään levittämässä virusta. Turvavälit kunniaan.

Suomi on me suomalaiset jotka olemme huolissamme milloin mistäkin ulkomaiden asiasta. Esim. Uikuureista ja Amazonin aarniometsistä. Onko kukaan huolissaan suomalaisista lapsista jotka on otettu huostaan? Heistä on kiinnostunut vain bisnestä tekevät pörssiyhtiöt. Luulisi valtiota kiinnostavat menetetyt veronmaksajat.

SmL

Milloin Kuusaalla alkaa harjakoneet putsaamaan pyöräteitä? Sora asfaltilla yhtä liukasta kuin jää. Kuka korvaa jos kaatuu pyörällä?

T Yliviikari ja hänen karriääri on T Pöystin luoma. Nyt tuskin kuullut joskus puhuttavan? Pietari hiilivalkealla vai?

Miten olisi verenohennuspiikit ottaa Astra Zececan kanssa käyttöön - estäisi veritulpan?

Tehdäänkö tänä vuonna ennätys Jaalan jalkakäytävien harjaamisessa. Vapun jälkeen vai juhannukseksi. Hiekkaa riittää!

Turha on potkia tutkainta vastaan. Niin Prisma kuin Veturikin syövät keskustojen ostovoimaa. Mitkään korulauseet tai kylmän ja kolkon Manskin kattaminen aiheuttavat vain pelkkiä veromenoja. Joillekin on kai pakko vääntää vaikka rautalankamalli selvistä asioista, jos sekään edes riittäisi.

Miksi KYSOTE ei lopeta AstraZenekan käyttöä kokonaan ihmisten pelkojen takia kuten monessa muussakin sairaanhoitopiirissä on päädytty siihen ratkaisuun.

Euroopan kaupungit istuttavat puita koska puiden vaikutus ilmanlaatuun on tutkimuksin todistettu. Täällä raivataan pois valon tieltä ja roskaamasta.

Kouvolan tennishallilla selkeät toimintaohjeet miten pelaajat tulevat ja lähtevät hallilta sekä rajoitukset henkilömäärään kentällä ja hallin yleisötiloissa. Eikö tennisseuran hallitukselle löytynyt tiistaina muuta kokouspaikkaa kuin hallin yleisötila?

Kouvolassa korona pahempi kuin koko vuonna. Miten toimitaan? Ensin laitettiin yläkoululaiset kouluun ja nyt lukiolaiset perään? Lähes 5 kk etäkoulua takana, mutta nyt saa sentään ruokapaketin? Onkohan nyt päättäjät ajantasalla?

Kouvolassa 5 seuraa sai seuratukea - onnittelut! Poklin toiminnanjohtaja mainitsi tuen menevän seuran toiminnan kehittämiseen ja ylläpitämiseen? Jos tuessa on olemassa selvät kriteerit, eli tilavuokrat jaa valmentajan palkkaus, niin miks sitä ei sanota ääneen? Tätäkään rahaa ei ole tarkoitettu seuran hallintoon! Vanhemmat pyytäkää seuroilta selvitys, mihin rahat käytetään (myös kaupungin tilavuokra-avustukset)?

Kumpi ompi parempi? Tähtinen joka tietää liikaa, vai Tähtinen joka ei tiedä mitään? Tulee mieleen aasin kohtalo kun oli 2 heinäkasaa, eikä pystynyt päättämään kummasta söisi? Kuoli raukka nälkään!

Eikö Kouvolan kaupunki ole kuullut sanontaa - älä osta sikaa säkissä - nyt on ilmeen ostamisessa käynyt niin. Eikö työllä ole ollut vastuutilaajaa ja - tarkastajaa.

Se, mitä mieltä olen "sukutapaamisista", "isoista juhlista", "nuorten kokoontumisista" jne. ei ole enää julkaisukelpoista tekstiä joten joudun vain pihisemään raivosta.

Sukupuolineutraali nimi muksulle jo valmiina kasteessa on ihan näppärä ratkaisu tulevaisuuden kannalta, kun hän sitten itse ryhtyy arpomaan jotta kumpaakohan tässä nyt sitten ollaan.

Kun vaalikoneen avulla haette sopivaa ehdokasta valtuustoon, älkää äänestäkö niitä, jotka ovat vastanneet yhteenkin kysymykseen, EN osaa sanoa, voitte vaan kuvitella, miten toimivat valtuutettuna, kun pitää tehdä päätöksiä, äänestävät tyhjää. Ajavat vaan omaa etua, halu olla esillä.

Napakoissa jatkuvasti kuusaalaisten valituksia, milloin rokotepaikka puuttuu tai muuta negatiivista. Tähtinen politikoi vanhojen rakennusten puolesta. Jestas mitä porukkaa.

Nyberg, Helminen, Suninen ja Tähtinen. Siinä vanhat änkyrät, jotka haluavat nykyisen riitelyn jatkuvan Kouvolassa.

Todella harmittavaa! Uimahalliin pääsee ihan yksityisesti. Mutta, kun hinta on liian halpa! Vääryyden voi korjata, kun maksaa täyden hinnan.

Onko pakko tuhota Padel huumassa Kalevankadun puistikko, kun vieressä on käyttämätön urheilualue? Padelille käy kuin squashille ajanmittaan...

Valkeala älä kuseta isoja koiriasi naapurin hyvin hoidettuun aitaan!

Hyvät tavat kunniaan

Muualle muuttaneena, Voikkaalta lähteneenä tuntuu aina kun tulisi kotiin, kun poikkeaa Voikkaalla. Ehkä vielä palaan, eiku kyl mie viel tuun takas. Tsemppiä voikkaalaiset.

Hallitus, oikeuskansleri, VTV ja osin eduskuntakin näyttävät olevan kaaoksessa. Tyttöhallitus on epäonnistunut totaalisesti.

Spectator

Putin tappaa parhaillaan Navalnyia tuossa naapurimaassa. Säälittävä raukka, ei ole ihmisen mittainen, vaan säälittävä alushousumyrkyttäjä. Ja nyt vankilamyrkyttäjä ja kiduttaja.

Kauhistuttaa ajatella mitkä ovat todelliset koronaluvut. Tuskin pelkän nuhaoireen takia ihan helposti testijonoihin lähdetään, tartuttamaan kyllä.