Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Tämän remppa-ajan pyykkitupa on ollut kuin kynnöspeltoa, kone törkynen, minä "onneton" olen sitä "huoltopessyt" ja muut saaneet puhtaan koneen viikonlopuks!

Kun vanhenen, toivon että hoitajilla olisi lempeät kädet, empaattinen ote työhönsä. En haluaisi kovakätistä maalattua tatuoitua hoitajaa, tulee turvaton olo.

Isäntä polkee pyörällään ja vetää koiraa perässään. Koira yrittää pysähtyä tarpeilleen, mutta ei onnistu, koska isäntä ei moisesta piittaa, vaan jatkaa polkemista. Koira parka!

Vain sitoutumattomalla ehdokkaalla on täysi vapaus pitää vaalilupauksensa.

Tähän asti minä olen maksanut vesimaksun vuokrassa, mutta jos otan pyykkiveden pesutuvan hanasta, se maksaa. Miltei joka asunossa alkaa olla oma pesukone, jo vuosia heille vesimaksu (20€/kk.) kattaa kaikki vedet. Näin on ollut jo vuosia! Vastike ja vesi ja jotain pientä sopii tässä 200€/kk. (Vuokra 514€/kk.)

Tämän remppa-ajan pyykkitupa on ollut kuin kynnöspeltoa... kone törkynen, minä "onneton" olen sitä "huoltopessyt" ja muut saaneet puhtaan koneen viikonlopuks! Kokeeks omia rytkyjä vähän pyörähyttäny! Mutta en ole pannu aina kirjaan nimeä. Joku "hienohelma" hurjana... ei ole nimeä! Luulin hyvänkin työn tehneeni :-(

Melkeen vainaa

Minusta VTN:n keissi nostaa aivan asiallisesti esiin sen, että joka organisaatiossa on tärkeää muistaa se perustehtävä. Mitä varten olemme olemassa? Panostammeko siihen oikeasti, vai onko homma leviämässä epäolennaisuuksiin?

"Melkein puremia ei lasketa", puolusti isäntä pystykorvansa oikeutta toistuvaan häiriköintiin yleisellä tiellä Ummeljoella.

Kuvottaa kiltin koiran puolesta, kun sen kuonon ympärillä on suun aukaisemista estävä remmi! Estää koiran normaalin elämän. Ei omalla pihallaan edes pääse haistelemaan, juosta hakemaan keppiä suussaan tai ilosta haukkumaan. Mikä virasto voisi puuttua tähän eläimen rääkkäykseen?

Arvoisat maskin käyttäjät, älkää heittäkö käytettyjä maskeja luontoon (teiden ja katujen varsille). Virushan saattaa elää käytetyn maskin pinnassa ja heittämällä maskin luontoon mahdollistatte viruksen kiertokulun.

Onko sirkuskoulu Bravuuri kotoisin Kouvolan Kuusankoskelta, Kouvolasta,vai pelkästään Kuusankoskelta?

K.V.

Samaa mieltä, että hyväveli- ja -sisko-järjestelmä toimii Kouvolassa. Asiaan perehtynyt.

Oli hyvä juttu 12.4. Väliväylän melontareitistä Lappeenrannasta – kiitos. Mutta on hyvä muistaa, huomioida ja tuoda esiin, että ao. reitti jatkuu mielenkiintoisena ja kauniina – ja kehitettävänä – Kouvolan alueella virroilla, järvillä ja koskilla käyrälammelle saakka.

Retkeilijä

Ex-ministeri sai puhua mitä vain.kun oli sormet ristissä selän takana. Eikös se näin ole?

Miksi Pilvitien kentälle ei voi lisätä kuntolaitteita kun se on niin suosittu. Hiekkakentälle mahtuisi monta laitetta.

Ei tässä mitään viherpiipertäjiä ja luonnonsuojelijoita ollakaan, sanoi eräskin lintubongari ja lintujen kuvaaja.

Voisikohan tämän pandemian aikana rajoitusten vastaisia tekoja ja puheita verrata vihapuheeseen, josta saa syytteen ja ei ole hyväksyttävää käytöstä, esim. kehotukset matkustaa tänä aikana.

Vai tekojäärata Kouvolaan? Eikö sen sijaan voi säilyttää olemassaolevat uimahallit jotka ovat ainoita liikuntamahdollisuuksia vanhuksille ja vammaisille? Liikaa pyydetty?

Sallitko sijaintitiedon käytön?

Mediatalo Keskisuomalainen voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua mainontaa. Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin.