Napakat: Iso kiitos teille pyöräteiden hiekoista harjaajille, kyllä on ihana pyöräillä ja lenkkeillä, niin sanotusti herkästi kulkee

Iso kiitos teille pyöräteiden hiekoista harjaajille, kyllä on ihana pyöräillä ja lenkkeillä, niin sanotusti herkästi kulkee.

Kyllä on hyvä mieli

Minä tilasin rokotusajan jo 1kk. sitten. Eilen sain ja merkkiin olen tyytyväinen. Kun amerikan hyllytetty ja astra ceneka käyttää samaa adenovirusta, niin kaiken muunkin haitan lisäksi halusin tätä mitä tarjottiin. Adenovirus, sinänsä yleinen flunssavirus, olisi kenties ruokkinut keuhkoissani jo olevaa viruksen synnytämää syövän esiastetta ja jo hoidettua syöpäkasvainta?

Kävin Kinnon verkkosivuilla, olipa hirveät sivut! Mitä ihmettä! Tämäkö on nyt sitä kaupungin uutta ilmettä? Ihan helvetin ruma. Näyttää ihan "kouvostoliitolta".

Jos upseerikerho päätyy sisäpiirin keinotteluun, niin edesvastuuseen jokainen kelminen ja toikka. Hävetä sietäisi koko roikka.

Kun autoilijoita rokotetaan kohtuuttomasti päästöistä, niin pitäisikö tulivuorenpurkauksista periä jokin haittamaksu?

Luin juuri, Lidl poistaa myymälöistään pelikoneet. Miksi niitä edes pitää olla ruokakaupoissa? No, saahan kauppias tietysti rahaa niiden pidosta. Mutta ei ne kyllä sovi ruokakauppoihin.

Te onnettomat tunarit! Konttijunat menevät Kouvolan ohi oikealta ja vasemmalta, kun taitamattomat harrastelijat ovat asialla. Herääkin kysymys, kenen asialla. Kun tästä asiasta tehtiin televisio-ohjelma (MOT), selvisi jo keskivertokatsojalle, että asiat olivat huonolla tolalla. Kouvolan päättäjät eivät ilmeisesti nähneet kyseistä ohjelmaa. Alun alkaen olisi konttiterminaali- ja Kiinan junaprojektissa pitänyt hakea yhteistyökumppaniksi huolintaliike, jolla on maailmanlaajuiset yhteydet sekä tietoa ja osaamista. Tällä menolla on vaarannettu jo itäratakin.

Kouvolan puolesta

Juna vislas just pois Kouvolasta jne. Vuosaari/Kotka–Vainikkala–Kiina. Koukkaa varmaan myös RRT-alueen kautta, vai mitä toteaa kehitysjohtaja?

Asko Vatanen jälleen asian ytimessä Kouvolan taloussirkuksen nuorallakävelijöistä. Ero normaaliin on se, ettei tämä porukka ansaitse alleen turvaverkkoa. Kikkailujen jälkeen on varmasti ehjä edessä.

Tehkää mullistavasta suomalaisesta nenäsuihke-koronarokotteesta joukkorahoituskampanja sekä kansanosake. Minä ainakin sijoittaisin.

Hommatkaa KooKooseen nyt vihdoinkin kunnon maalivahti, eikä mitään seisovaa sahapukkia!

Osakas

Miksi Kouvolan kaupungin johtotehtäviin on valittu ja aiotaan edelleen valita henkilöitä, jotka asuvat muualla eivätkä maksa siksi verojaan Kouvolaan? Eivätkä aio jatkossakaan muuttaa kaupunkiimme!

Heti rokotukset kuntoon hoitajille! Kotihoidossa asiakkaat yli 90-v ja heitä hoitavia ei ole vieläkään rokotettu. Näin vanhuksista pidetään huolta.

On ainakin toinen vaarallinen suojatie. Kymenlaaksontiellä rautatiesillan alapuolella. Lähes päivittäin läheltä piti -tapauksia. Mitä sille aiotaan tehdä ennen kuin jotain ikävää tapahtuu?

Kymsote, jos ette itse osaa suunnitella ja järjestää rokotuksia, niin ottakaa ihmeessä mallia sieltä missä osataan. Ei se ole häpeäksi, nykyinen touhu on.

Räikeästi pisti silmään Kymenlaakson suurimman kaupungin Kouvolan tähänastinen rokotekattavuus. Pienin maakuntamme kaupunkien vertailussa! Suomen suuret kaupungit valjastavat työterveyden hoitamaan työntekijöiden rokotukset. Mäntymaan mukaan Kymsotessa ei ole tarvetta. Siis Kouvola jää taas muita huonommaksi. Ikävää!

T. Pöysti valmisteli edellistä sotea l. bisnesrahastusmallia. Pyrki samalla oikeuskansleriksi hyväksymään omia toimiaan. Nyt samat elementit sotessa edelleen ja itse siunaa rötöksensä! Oikeusvaltioko vai Trumpismi ja Putinismi?

Joule

Miksi Kouvolan kaupungin keskeisellä paikalla sijaitsevan kulttuurilaitoksen ympäristö ja piha-alue on jätetty hoitamatta? Nurmikot haravoimatta, hiekat siivoamatta ja alueen pensaat hoitamatta. Puuttuvista kukkaistutuksista puhumattakaan.

Harmistunut

Olivatko Kouvolan kaupungin kokoomuslaiset luottamushenkilöt vaatineet yritysvaikutusten arviointia, kun kaupunki päätti myydä Kaunisnurmen museokorttelin pienyrittäjien tilat yksityisille?

Milloin kissat ja koirat ym. ovat muuttuneet perheenjäseniksi kun ennen olivat lemmikkieläimiä? Nyt niistä käytetään "hän" kun ennen oli "se".

Ihminen

Minä, Minä, Minä. Kauheaa, kun Minä jäin ilman uintivuoroa, pitää koko homma lopettaa kun Minä en päässyt. Lopetetaan saman tien kaikki uimahallit. Istun kiikkustuolissa ja ihmettelen tätä ihmisen itsekkyyttä ja kateutta. Voi aikoja, voi tapoja.

Onnittelen Lidl-kauppoja rohkeudesta olla erilainen. Eivät peliautomaatit todellakaan kuulu päivittäiskauppoihin. Peliriippuvaiset tutut kääntävät katseensa pois kaupassa tavatessamme. Suosittelen K:lle ja S:llekin.

Kommentoi