Napakat: Kouvolan päättäjien outo logiikka – kun autoilijat ei noudata suojatien väistämissääntöjä, poistetaan suojatie

Kyllä työterveys pitää Kymenlaaksosakin ottaa koronarokotusten piiriin. On järjetöntä, että työssäkäyvät jäävät rokotuksien ulkopuolelle, vaikka esim. ovat sairaiden lähiomaistensa ainoa turva/avun antajia moninaisten asioiden taholla. Mutta jos eivät asu samassa taloudessa, rokotuksia eivät saa! Lisäksi pitävät teolisuuden ym. yhteiskunnan rattaat pyörimässä, itse ylikuormitettunakin.

Sairas muori

Kouvolan päättäjien outo logiikka – kun autoilijat ei noudata suojatien väistämissääntöjä, poistetaan suojatie. Hohhoijaa.

Jones

Marja-Liisa Mäntymaa on täysin jäävi ottamaan kantaa tähän työterveyshuollon/yksityisen sektorin koronarokotusten mukaan tulemiseen. Mäntymaa edustaa vain sote-alaa.

Tasapuolisuutta

Monialaisen työterveyden mukaan tulo koronarokotuksiin tuo myös merkittävän edun. Mitä nopeammin alueelle saadaan kattavat rokotukset, se suojaa myös ns.väliinputoajatkin osaltaan. Se on yks hailee pistääkö ne saatavat rokotteet yksit.työterveys vai kangerteleva Kymsote, sama korvaus saatava kelalta! Muuten rokotteet suunnataan pääkaupungin slummeihin!

Entä jos Astra-Zenekan rokotteen "pakkopiikitys" on virhe? Joutuuko Suomen valtiojohto vastuuseen? Sikaflunssa-asia meni väärin. Muistamme sen.

Vierumäki saa kylpylän. Matka lyhyt , emme tarvitse uutta hallia, Kotka ja Vierumäki yhtä lähellä ja sairaalahan on ihan nurkalla.

Mikään ei muutu Kouvolassa. Samoja kuntaliitosajan vanhoja äijiä palkataan uusiin kovapalkkaisiin virkoihin. Mitä mieltä olisi konsultti?

Ajanvaraukseen soittaminen on ollut vuosikausia turhaa. Kerran tunnin odotin ja läksin paikan päälle kiukuttelemaan. Syyhän ei tietysti ole heissä....johto hoi. Tämä on jatkunut kauan!

Tiedoksi rokotuskyttääjille oikea tilasto 15.4. Suomessa yht. 21sairaanhoitopiiriä. Kymsote rokottanut 6. eniten... Vertailun vuoksi Hus sijalla 21!

Tiedoksi väärinymmärtäneelle, Kouvolan konnarit olivat yhden päivän pois töistä sen takia, että mitä ilmeisemmin meidän työt loppuvat kokonaan Kouvolassa. Mitä itse olisit tehnyt vastaavassa tilanteessa? Ai niin sinähän kirjoitit napakoihin.

Olisiko Salpausselänkadun suojatien poisto pitänyt kuitenkin antaa vielä konsultin syyniin? Kaupungin vakiintuneen käytännön mukaan.

Seepra

Onhan taas "fiksuus" huipussaan. Aseman vartiointia vähennetty kun matkustajamäärät ovat vähentyneet. Onko ne matkaajat aikaisemmin jääneet asemalle rähjäämään ja sotkemaan?

Sinuako ei haittaisi, jos sinulla ei ole työtä eikä rahaa, mutta kuluja tuhansia euroja kuussa, mutta pääasia kumminkin, että on terve? Kyllä minulla ainakin ko. tilanteessa raha menisi terveyden edelle...Terveenä kivempi olla leipäjonossa.

Kiitos Vihervasemmisto, VTV Tytti Yli-Viikarin verojen "laillisesta" käytöstä. Hyvin meneekin? Tytti oli vihreiden listalla valtuustoehdokkaana, hyvä muistaa. Mikä valtioneuvosto sallii tämän kysyn vaan? Äänestät käykää peilin edessä! Terveisiä veronmaksajalta.

Ennen baariin mentiin isosiskon henkkarilla kohta mummon rokotuspassilla, jos kokoomuksen anti pandemiantorjuntaan toteutuu.

Hienoa, Kouvolan kaupunki tarjoaa upeasti päivähoitopalveluja iltaisin ja lauantaisin. Isi voi silloin viettää huoletonta lapsivapaata aikaa kotona, kun ei ole lapsista huolta!

Kommentoi