Napakat | Juu tehkää kirsikkapuisto Kouvolaan, siitä itsekin haaveillut

Kouvolan Valtarissa huligaanit pyörii automaatin luona, ihmiset on ottamassa rahaa, ne tulee kytikselle, vartijaa ei näy missään, sit ne istuu portaikolla ja metelöi jotain. Järjestystä pitää olla, huumehörhöt pois sieltä.

Hyvä kirjoitus Toikka 23.4. Peukutan vilpittömästi. Onnea uuteen asuntoon.

Hyvä KooKoo ja Kultanen, omat pelaajat pois ja ulkomailta tilalle. Kiitos Tapio Ahlroth.

ihmettelevä

Oppositio kitisee budjettikehysten ylittämisestä. Kai siitä normaalitilanteessa olisikin hyvä kitistä. Mutta kyllähän koronan jälkien korjaaminen on hoidettava! Niin paljon on tullut vaurioita. Mitä oppositio haluaa? Että jätetään silleen?

Sen keskustan kulttuuritalon pihaa hoitivat ennen ammattilaiset eli puistotyöntekijät mutteivät ilmeisesti enää. Piti kai nyt säästää siinäkin.

Miten Kouvolan asioita saadaan vietyä eteenpäin, kun meillä on valtuustossa kaksi "valittajaa". Toivon, että kansa tajuaa ketä äänestää tulevissa vaaleissa!

Somaleille ehdottomasti uutiset omalla kielellä, jos vaikka esim. maskien käyttökin tulisi sitten ymmärretyksi.

En pysty äänestämään persuja heidän arvomaailman vuoksi. Mutta siitä eurooppalaisesta rahan jakamisesta olen kyllä samaa mieltä. Odotan muiltakin puolueilta kriittisyyttä suhteessa eurooppalaiseen yhteisvastuuseen taloudessa.

Kyllä kaupunginjohtajakin on ihminen ja hänellä on asianosaisen oikeudet. Pitääkö poliitikon olla ilkeä ja kaivaa virkamiehiä saadakseen ääniä? Sellaisia poliitikkoja on Kouvolassa aina ollut ja tulee aina olemaan.

Miksi Kymsote ei vielä rokota 60–65-vuotiaita, joista suurin osa vielä työikäisiä ja vailla etätyömahdollisuutta? Itä-Savo, Etelä-Karjala, HUS ja suurin osa Suomea on jo huolehtinut tästä ikäryhmästä, jolla on myös iso riski saada tauti vakavana. Odotan vastausta.

Pitäisiköhän esimerkiksi Italian korjata itse maansa hallinnolliset ongelmat? Huono verojen maksu, korruptio? Mihin päätyy eurooppalainen "löysä" tukiraha? Vaarana on että se löytää tiensä tileille, jonne sitä ei oltu tarkoitettu.

Hei, boikotoikaa Amazonia! Amazon alkaa seurata työntekijöidensä kehoja, lihasten rasitusta. Kammottavaa! Ihmisistä tehdään koneiston osia. Amazonin kuriirit tekevät 10 tunnin työpäiviä ilman vessataukoja. Rahat pois tämmöisiltä! Tämä on vaarallista!

Onko Kotkan miljoonia maksanut rantahotelli jäämässä käyttöä vaille. Nyt huudetaan apuun jopa Pohjois-Kymenlaaksoa, ei kiitos. Oma ei pelasta Kouvolaa.

Markkinointikin estää kapitalismia toimimasta sen perusajatuksen mukaisella tavalla. Markkinointi antaa vääristynyttä ja yksipuolista tietoa tuotteista ja palveluista. Kun kuluttajalla ei koskaan ole tasapuolista tietoa kaikista vaihtoehdoista, ei hän pysty tekemään paremmuuteen perustuvaa valintaa. Kilpailu ei toimi. Koskaan.

Epämiellyttävää, että meillä näyttää olevan kaupunginjohtaja, joka ajaa omia etujaan, puuttuisi samalla tarmolla Kymsoten toimimattomuuteen, Uudellamaalla rokotetaan jo alle 60-vuotiaita.

Juu tehkää kirsikkapuisto Kouvolaan. Siitä itsekin haaveillut. Vaikka vähän kerrallaan lisäten.

Norpan metsästäjä varsinainen järjen jättiläinen. Puoluekannasta ei epäselvyyttä, persu.