Napakat | Voi hyvänen aika! Vai ei saisi padel-kenttiä rakentaa? Nyt on nimby-ilmiö mennyt vähän liian pitkälle

Vesa Vainiolta tyylikäs ja kiihkoilematon vastine Marita Toikalle. Esteellisyys ja esteettömyys todellakin perustuvat lakiin eivätkä enemmistömielipiteisiin.

Toikka luulee, että hyökkäys on paras puolustus. Ei se ole. Voisiko hän nyt kertoa, mikä yleishyödyllinen säätiö pariskunnalla on? Sehän oli kaupan ehto.

Täysin älytöntä olisi kaupungilta antaa lupia näille padelpelleilijöille kenttiensä rakentamiseen asutusten läheisyyteen. Eiköhän kaupungista löydy tyhjiä hallitiloja vuokrattaviksi. Rakentakoot niihin kenttänsä, jos on yleensä vuokranmaksukykyä. Asukkaiden mielipiteillä on oltava täysin eri painoarvo kuin jollain yhtiöllä.

Voi hyvänen aika! Vai ei saisi padel-kenttiä rakentaa? Nyt on nimby-ilmiö mennyt vähän liian pitkälle. Eli palloilijat ovat huonoja naapureita, niinkö? Porukkahan tarvii lisää järkevää ja terveellistä tekemistä!

Ja joku valitti siitä, että Ohisalolle poliisi lainasi heijastinliiviä!? Joku mielensäpahoittaja, joku kaikesta valittaja.

Edellisessä hallituksessa "Smurffit" myivät kaiken ministeripaikkojen takia. Mikäli nyt keskustan vihreät sosialistit tekisivät vastaavanlaisen petoksen oikea keskusta saattaisi jäädä elämään.

Onpa tosi outo näkemys Suoknuutilta, kun kaikille vapaata liikuntapaikkaa voidaankin muklata rahastaviksi peliaitauksiksi lähiasukkaiden eriävistä kannanotoista huolimatta. Tämä kuvio suorastaan löyhkää jälleen samaa tuttua ylimielisyyttä kaupungin taholta!

Kaupungin koronavirus-tiedotesivu on aivan surkea! Siitä pääsee sellaiseen käsitykseen, että uimahallit olisivat auki 24.4. alkaen. Ei ollut!

Veturin parkki perjantaiaamusta jo täynnä. Varmaan "etätyöläisiä"?!

Nykyään saa yksityisaikoja varata uimahalleihin, leffaan ym. Saakohan esim. baareihin? Siis edullisesti. Parin tunnin aikana voisi laulaa karaokea ja vetää päivälärvätsalon gougout. Varaisin heti! Korona-aikana oppinut olemaan itsekseen. Aika hyvin tuun itseni kanssa toimeen.

Tosiaan, vihervasemmiston ilmastovouhotus, sosiaalidemokraattien ja keskustan räikeät nimityssössimiset huomioiden ainoa puolue, jota tässä voi äänestää, on perussuomalaiset. Muilla häikäilemätöntä omien, ei Suomen ja suomalaisten, etujen ajamista.

Kylläpä on Kouvolassa liikuntaa vihaavii ihmisii! Kaksi kesää padelia Mäntyharjussa harrastaneena ja seuranneena kerron tiioksenne – helppo koko kansan laji lapsista vaariin. Ei kerää suuria ihmisjoukkoja eikä aiheuta mukavan seurustelun lisäksi mitään melua. Ai nii – onha se vaaralliin, kun se 'tautihan' voi 'tarttuu' lähiympäristöön!

Leffateatterin yksityisnäytöksien katsojat maksavat sentään esitysten todelliset kulut. Uimahallien privaattikäytön maksavat muut veronmaksajat. Polskijat itse vain täysin naurettavan, nimellisen pikkusumman.

Ajattelin äänestää kunnallisvaaleissa KD:tä, mutta en äänestäkään. Jarrumiehiä ja jonniinjoutavanjorisijoita ei päätöksenteossa tarvita.

Kiitos Kouvolan kaupungille perhevuorosta uimahalliin, vuoro toi paljon iloa perheellemme ja ennen itsestään selvänä pidetty kaupungin tarjoama palvelu nousi arvoon arvaamattomaan!

Vaikea on äänestäjän valita ehdokastaan, kun listat ehdokkaista vilahti taannoin lehessä, nettiä ei ole. Vaatimuksena on jonkinasteinen yhteiskuntatieteiden ja talousalan tuntemus. Sen verran sekaiset nykyiset lähtöasetelmat ovat.

ENNAKKO ÄÄNI