Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Kyllä on surullista seurata Kouvolan päättäjien toimintaa: riitelyä ja syyttelyä koko ajan

26.4. Kouvolan Sanomissa oli kuva Kurrinojan sillasta. Tuli heti muistista itänaapurin maaseudun sillat!

Onhan Kymsote "kehittänyt" järjestelmän puhelinpalveluun, jatkuvasti kymmenien minuuttien ilmoitus että kaikki henkilökunta varattuna? Eli tehty uudistus ettei kukaan soittaisi sinne tai ainakin väsyy odottamiseen. Palkatkaa työväkeä, älkää menkö uuden huonon yhteisyrityksen selän taakse piiloon kun ei toimi!

Eero Piiroinen Jevet Oy. Kiitos asiallisesta kirjoituksesta Käpylän alueen kehittämiseen. Padelkenttä on todellinen mahdollisuus.

Tuleva pelaaja

Muualla maassa tartunnat laskee, Kymenlaakso leviämisvaiheessa, Kouvolassa tartuntoja ja kaupoissa edelleen maskittomia, ette nyt pilais kesää, vielä pitäisi jaksaa olla huolellinen.

Muualla rokotetaan jo alle 60-vuotiaita, mikä Kymsotella taas hidastaa? Antakaa Astraa vapaaehtoisille alle 65-vuotiaille.

Kivaa kesä on jo tuloillansa. Pääsisipä siitä nauttimaan parvekkeellamme ilman jatkuvaa tupakansavua. Asuntokin pitäisi tuulettaa kun ei ole ilmastointia. Asia pitäisi kiinnostaa terveysviranomaisia, koska muutosta ei yhtiökokous pysty järjestämään.

Astmaatikko

Kymsote ja Hus puhaltavat yhteen, Koks saa täyden palvelun keskussairaalan tittelin, kun laajennus valmistuu, Ratamo täydentää Pohjois-Kymenlaaksoa moninaisella poliklinikkatarjonnalla ja kevyemmän jatkosairaanhoidon osalta. Kaikki muu onkin vielä avoinna!

Eikö Eskolanmäen opettajat ole oppilailleen näyttäneet mihin maskit ja roskat laitetaan. Hirveä siivo uimahallille asti. Miten lie koulukiusaaminen?

Nyt minulla olisi erinomainen lakialoite-ehdotus jollekin poliitikolle: pk-yrityksilläkin pitäisi olla mahdollisuus tehdä ryhmäkanne esimerkiksi pienyrityksiä riivaavia hakemistohuijareita vastaan. Ihan jokainen aloittava yrittäjä joutuu yrityshakemistohuijarin kontaktilistalle heti kun on y-tunnuksen saanut. Kinnon pitäisi varoittaa tästä! Rosvous on näköjään vielä sallittua Suomessa. Onko pakko olla?

Kiitos suunnittelijalle Kuusankosken kirkkopuistoon tehdystä hartauspolusta.

Taitaa varhaiskasvatus olla tuhon tie, kovempi kuri ja rötöksistä kunnon rangaistukset, loppuu koulukiusaus ja puukoilla heiluminen, lellittely ei tee hyvää.

Poliisi ollut pitkään huolissaan kaahaavista nuorista! Mopoilla se opetellaan! Näitä kaupunkialueella kaahaavia (ajetaan reilusti ylinopeutta) mopoja näkynyt jo paljon! Liikennemoraali on rapistumassa kovaa vauhtia!

Soteen siirtymistä on lykättävä, ja sittenkin porrastaa maakuntien osalta siten, että maakunnat, joilla asiat ja rakennelmat ovat pahasti levällään siirtyvät joustavasti ns. kakkosvaiheessa hieman jälkeen päin!

KYMSOTELAINEN

Aika olisi vaihtaa hallitusta tässä maassa. Velkaa on tehty surutta ja syöty tulevan sukupovenkin eväät. Yritykset ei luota vasemmistohallitukseen, vaan karkaavat maasta. On aika hajottaa ja aika rakentaa uusi.

Luin jutun Sysmän kouluista ja niihin liittyvistä kiusaamisista. Mikään ei ole kymmenissä vuosissa muuttunut. Jos lapset ja nuoret eivät luota koulussa aikuisiin, tilanne ei parane koskaan. Ja se ei palvele ketään. Ja luotto ei merkitse sitä, että pitää olla diktaattori.

Duunarien herraviha on syvällä. Lamminmäki oli syyllinen lähes kaikkeen. Ahti sai lunta tupaan, osin aiheellisestikin. Nyt on Toikka hampaissa. Kertoo vainoajien alemmuudentunteesta. Kuka vielä haluaa Kouvolan johtotehtäviin?

Spectator

Ihmettelen Kouvolan hallituksen puheenjohtajan palkan suuruutta. Ehkä veronmaksajilla on varaa? Minkälaisen koulupohjan se vaatii.

ihmettelevä

Kyllä on surullista seurata Kouvolan päättäjien toimintaa. Riitelyä ja syyttelyä koko ajan. Onneksi eivät vielä sentään tappele!