Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Vaalit tulossa, niin saatiin Kuusankosken suihkulähteisiinkin vesi

Ammattiliitot hei. Duunaria kustaan silmään sopimusalaa katsomatta. Silti yhdenkään ay-pomon naama ei virnuile haukkumassa työnantajia sanomalehden kannessa. Taitaa olla löysät housuissa ja jäsenmaksut taskussa.

Vaalit tulossa, niin saatiin Kuusankosken suihkulähteisiinkin vesi.

EU:n perussopimusta on noudatettava. Elvytyspakettia ei siis tule hyväksyä. Yli tulojensa eläneet maksakoon itse laulujensa lunnaat.

Spectator

Kyllä työtä Suomessa tekevälle löytyy. Mutta kun joka työstä pitäisi saada hyvää palkkaa, vaikka ei olisi kuin perusopit saatu. Tukiviidakko niin hyvä, ettei ilmeisesti enää työt maita. Ulkomaalaisia lennätetään apuun? Paapominen pitää lopettaa. Ei hyväksi kellekään, joka pystyy työtä tekemään. Nurkissa nyhjäys ei ketään eteenpäin vie. No, kyllä valtio kohta kurittaa kaikkia. Koronavelka on maksettava. Ehkä tultava omillaan toimeen.

Mihin tämä maailma on menossa – jatkuvaa riitelyä niin valtakunnan- kuin kuntapolitiikassa. Meillä on taistelu tautia vastaan vielä menossa – eikö voitaisi puhaltaa yhteiseen hiileen...

Hienoa, että Suomen suurin maavoimien joukko-osasto Porin prikaati saa uuden kuusankoskelaisen komentajan. Onnea!

Valtiovarainministeriön kansliapäällikön valinta taisi olla vaikeaa, kun haluttiin henkilö, jonka voi jättää ulos neuvotteluista. Kyllä on Raimo Sailasta ikävä!

Sipilän haamu urotekoineen istuu Saarikon, Lintilän ja Vanhasen sivupersoonina hallituksessa. Iso raha puhuu Saarikon suulla. EK:n korruptio puree tehokkaasti. S. Alkio pyörii haudassaan. Kepun alennustila ääririkkaan oligarkian tahdottomana työrukkasena. Hyvästi demokratia ja "köyhän asia".

Joule