Napakat: Napakat: Kouvolaan muuttoa suunniteleva törmää outoon tilanteeseen huomatessaan, että täältä puuttuu tämän kokoiseen kaupunkiin Suomessa yleensä kuuluvat sairaalapalvelut

Opposito jankuttaa kepun olevan väärässä hallituksessa. Yhteistyö "oikeassa" seurassa sujuikin mallikkaasti: Persut hajosivat, sinistyivät ja kuihtuivat, lopulta kepu kaatoi koko sirkuksen ja puolitti kannatuksensa. Kokoomukseen yhteistyökumppanina ei enää usko kukaan.

Kokoomuksen varapuheenjohtaja Antti Häkkänen Orpon jälkeen johtoon. Osaava ja selkeät linjat. Kaakon vaalissakin ykkönen.

Ukkopekka

Suuri joukko kristittyjä tulee hylkäämään kirkon, joka ei puolustanut vähääkään jäsentään, joka kertoi Raamatun totuuksista. Koronan aikana kirkon väki lukkojen takana suurissa saleissaan. Mitä tekemässä? Ei näy kaduilla eikä aitavieruksilla. Mikä tilaisuus kertoa Jeesuksesta, Vapahtajasta, kun ihmiset peloissaan.

Jani Tilli: Ei sitä kouluverkkoa voi suhteuttaa tämän hetken tarpeisiin – kyllä siinä vähintään 10 vuoden näkymä pitää olla. Oppilasennusteesta saa pohjan joustavalle ratkaisulle.

Miksi nuoret laminoivat kulmansa pahan näköiseksi. Luonnollista se ei ole, en usko, että muotiakaan.

Kymsoten on ripeästi kartotteva kotisairaanhoidon vanhukset, jotka eivät ole saaneet ensimäistäkän rokotetta. Ei lähiomaisia ole, vanhus (88v.)käy lenkillä, hoitaa kuntoaan, mutta on selvää, ettei rokote asioita pysty itse hoitamaan. Sisäistää kyllä tärkeyden, mutta ei muista ottaa asiaa puheeksi hoitajan käynnillä!

Huolestunut naapuri

Kuuntelen näitä uutisia ja kommentteja. Kukahan tekee Raamatun uusiksi niin, ettei se tänä päivänä loukkaisi ketään. Ehkä en ehdi sitä nähdä.

Jos ei eläkeläisvaltuutetulla muka ole aikaa perehtyä kokousaineistoon, niin on todellakin aika antaa tilaa nuoremmille ja osaavimmille.

Kouvolaan muuttoa suunniteleva törmää outoon tilanteeseen huomatessaan, että täältä puuttuu tämän kokoiseen kaupunkiin Suomessa yleensä kuuluvat sairaalapalvelut.

JK

Suomessa noin 300 000 työtöntä. Pitäisi madaltaa yritysten kynnystä palkata. Nyt hallituksen työllisyystoimet pyrkivät pääosin lisäämään näitä hakijoita. Eikö tavoite ollut työpaikkojen lisääminen?

Toivottavasti Kouvolassa valitaan vaalien jälkeen yhtiöiden hallituksiin henkilöitä, joilla on erillinen hyväksytty hallituksen jäsentutkinto tai vastaava tutkinto.

No hätä! Kepun erouhkaus olikin vain vapunajan politiikan erotiikkaa. Sitä viriää lisää syksyn köyri-iltoina.

Onkohan totta, että Kymsoten puhelinpalvelu pelaisi nopeasti? Itse odotin 2 vuorokautta takaisinsoittoa ja vastaaja kertoi olevan ruuhkaa ja liian vähän vastaajia.

30.4.2021. Liikemiehenkatu vihreät palaneet jo jonkin aikaa. Marjoniemestäpäin tulee armeijan koulurekka punaisia päin. Mikähänlaisia kuljettajia tulee, jos opetustilanteessa ajetaan päin punaisia?

Kommentoi