Napakat: Kaupungin hallintopalveluilla on ollut yli vuosi aikaa saada äänestyskäytänteet sellaiseen kuntoon, että salainen äänestäminen on mahdollista

Jatkuvasti saa lukea koirien hyökkäyksistä, raateluista, puremisista. Sekä toisiin koiriin että ihmisiin. Koiria on aivan liikaa, ja osaavia omistajia liian vähän. Kai ne aggressiiviset koirat tietenkin lopetetaan, se ei aina lehtijutuista ilmene.

Pitikö Kouvolan valtuuston tuhlata 10 000 euroa sivistysjohtajan valinnan siirtämiseen? Jos ei argumenteista eroa saatu, olisitte kysyneet puolueettomalta "näkijältä"!

On mennyt pankkipalvelut huonoksi jos ei omista konetta. Soitin kelloa, ei tultu vaikka joku näki minut. Tulin kotiin ja soitin. Vastattiin mutta sanottiin paina 1. Ja jos painan, taas olet jonossa, odotusaika 32 min. Suljin puhelimen.

Kaupungin hallintopalveluilla on ollut yli vuosi aikaa saada valtuuston äänestyskäytänteet hiottua sellaiseen kuntoon, että salainen äänestäminen on mahdollista. Nyt tulee 10 000 euron lasku ylimääräisen kokouksen järjestämisestä!

Kouvolassa on kokoomukselta ja sitoutumattomilta jäänyt antamatta aloitteleville poliitikoille alkeisoppi kunnallisesta päätöksenteosta, kuinka asia valmistellaan eri tasoilla jolloin niihin voi ottaa kantaa ja vaikuttaa ennen lopullista päätöstä valtuustossa. Toisaalta homma edellyttää keskustelu- ja yhteistyötaitoa ryhmän sisällä.

VANHA VETERAANI

Puhutaan työperäisestä maahanmuutosta, niin pitäisikö ensin työllistää ne yli 100 000 maahan jo tullutta, että mietitään sitten niitä uusia työnhakijoita.

Villikala, syöttekö enää sitä? Miksi kalastus Kouvolassa on jäänyt vähäiselle? Meillä on järviä ympärillä ja Kymijoki virkistyspaikkana, miksi ette näe näin lähelle? Matkaatte merta edemmäs kalaan kun läheltä itse voitte pyydystää. Teillä on perhe ja lapsia, miksi ette opeta heitä? Meillä on kalastusseuroja, kerhoja missä opetetaan kalastamaan. Meillä on Martat ja 4H-kerhot kalan valmistukseen ja käsittelyyn. Viekää lapsenne heidän oppiin.

Kymsote laittaa kehitysvammaiset samaan isoon päivätoimintayksikköön omalla yksipuolisella päätöksellään. Vammaisilla ei ole ihmisoikeuksia vieläkään.

Normaalisti jäähallit menevät kiinni huhtikuussa. Nyt hallit auki, vaikka käyttäjiä ei ole? Miksi näin? Rahastetaanko valtiolta korvauksia? Voisivatko liikuntapäälliköt kertoa syyn?

Ihmetellään, miksi Kymsote tuhlaa rahaa rakentamiseen ja turhien vuokrien maksuihin? Harmi.

Täysi farssi koko elvytyspaketti. Ensin olisi pitänyt kysyä eduskunnalta, että millaiset sitoumukset Suomi antaa. Sitten vasta lähteä neuvotteluun.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka