Napakat | Ei voi kuin ihmetellä Sampsantien porukkaa, kerrankin yrittäjä tekisi kunnalle liikuntapaikan, verovaroja säästyisi

Kyllä Kouvolassakin näyttää yhteishenkeä löytyvän kun asia on tärkeä, padel-kenttä, voi hyvää päivää! Eihän sitä nyt voinutkaan "hienostoalueelle" päästää!

Kiitos Anjalan harjakoneelle sekä kuskille. Kyllä nyt kelpaa, toivotaan että myös pysyy puhtaana.

Sampsantien porhot lisäsivät taas Kouvolan "mainetta" padelkenttävastustuksellaan. Tervetuloa Viitakumpuun Jevet Oy. Täältä löytyy iso kenttä käyttämättömänä. Parkkitilaa on myös. Saataisiin tänne lisää elämää. Meitä ei pallon ääni häiritse!

Ihmettelevä

Suur-Kouvolan sitoutumattomilla ei ole mitään – todellakaan mitään – yhteistä entisten sittareitten kanssa jotka omasivat hyvät käytöstavat sekä esimerkillisen yhteistyötahdon ja -kyvyn. Nämä arvokkaat ominaisuudet puuttuvat nykyiseltä "sitoutumattomalta" porukalta.

EKSÄ

Ei voi kuin ihmetellä Sampsantien porukkaa. Kerrankin yrittäjä tekisi kunnalle liikuntapaikan, verovaroja säästyisi. Nyt voi sitten alkaa marista jostain muusta. Tervetuloa padel-kenttä Tornionmäkeen! Hongistontien leikkikentän takana on sopiva vähän käytöllä oleva kenttä. Nuorisoakin riittäisi pelaamaan.

Kiitos Katja Lindqvist asiallisesta ja aiheellisesta kirjoituksestasi Korian yhtenäiskoulun puolesta (KS 28.4.) Koulu sinne, missä lapsetkin ovat!

Miksi liikuntapaikalla ei saa järjestää liikuntaa? Suosittelen NIMBY-ihmisille muuttoa.

Pro Kouvola

Milloin Kouvola saa talven jäljiltä vinot valaisinpylväät ja katukyltit kuntoon?

SJ