Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Kuusankoskelta muuttaa 80 duunaria Kouvolan kaupungintaloon töihin, mikä maksaa miljoonan?

Mielenkiintoista. Poikkeusolot kun päättyivät, ihmisiä ilman maskeja ja käsidesikin unohtui. Voi teitä hölmöjä. Kadotkaa vuorille. Kaiken huippu: asiakaspalvelija pankista mukana. Päätin vaihtaa pankkia. Joiltain on kyllä järki lähtenyt. Ja pizzoja tilaan vain paikasta, missä työntekijöillä maskit naamalla. Myös autokorjaamoissa tiskihenkilöt ilman maskia. Ei jatkoon.

Kiitos Kuusaan uuden hautausmaan työntekijöille hyvin tehdystä kevätsiivouksesta!

En tiedä miten, Päijät-Hämeessä toimitaan, kun tilanne koronan takia Suomen huonoin. Vihje: koulut etäopetukseen ym. Muuten kesä alkaa niin, että karanteeneja pukkaa. Tällä hetkellä näyttää, että alakouluikäisillä niitä tartuntoja aika paljon. Siitä sitten leviää aikuisiin. Päätöksiä pitää tehdä. Olen kuullut, että opet on hyviä myös etäkouluissa! Luovuutta löytyy!

Kuusankoskelta muuttaa 80 duunaria Kouvolan kaupungintaloon töihin, tuleeko jokaiselle oma wc ja lepohuone vai mikä maksaa miljoonan? Ei ainakaan väliseinät ja pöydät ja tuolit? No mikäs siinä, onhan Kouvolalla rahaa... vai onko?

Tuokaa padel-kentät Voikkaalle! Tänne mahtuu ja parkkipaikkaakin riittää.

Kuinka helposti tuomitsemme syyttömiä, jos emme tunne Raamattua ja sen sanomaa ihmisen parhaaksi. Eihän sokea voi sokeaa taluttaa? Eivätkö he molemmat kuoppaan lankea?

Soitto 116 117 numeroon takkuaa. Takaisinsoittoa ei tullut. Eikun Poksiin ja homma pelasi, kiitos! Aivan turha roikkua linjoilla!

Sallitko sijaintitiedon käytön?

Mediatalo Keskisuomalainen voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua mainontaa. Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin.