Napakat: Jos kaikki Jaalasta saadut verotulot käytettäisiin jaalalaisten palveluihin, niin eiköhän rahat riittäisi harrastustoiminnan vuokriinkin

Lainafirmat mainostavat TV:ssä kuinka nopeasti laina hoituu ja tarjolla on kymmeniä "lainapankkeja", joista valita paras. Totuus on, että he kalastelevat vain ihmisten tietoja ja epäonnistuneen lainan jälkeen alkaa tulla kymmeniä lainatarjousmainoksia s-postiin ja kännyyn mutta sittenkään ei lainaa heru... Tarvitaanko tällaisia "lainan tarjoajia" todella?

Voiko kortti viipyä viisi päivää matkalla? Äitienpäiväkortti ei tullut ajoissa. Todella pettynyt fiilis.

Teenkö valituksen?

Jos kaikki Jaalasta saadut verotulot käytettäisiin jaalalaisten palveluihin, niin eiköhän rahat riittäisi harrastustoiminnan vuokriinkin.

harrastaja

Kun meiltä on kohta viety kaikki palvelut ja loputkin pitäisi ahtaa samoihin tiloihin, niin seuraavaksi pannaan varmaan tiet poikki. Terveiset Jaalan jalosta elämästä, mitä se ennen oli.

Kiitos Poksin päivystyksen henkilökunnalle 8.5., tutkittiin ei hutkittu! Lääkäri soitti kotiin myöhemmin tuloksista ja määräsi lääkkeet. Koronan ajanvarauskin toimi hienosti!

tosi tyytyväinen potilas

Helminen kiitos, viisas päätös. Valtuuston koko liian suuri, päätösten teko vaikeaa!

Padel-kenttä on tervetullut Kaunisnurmelle. Tunnen myötähäpeää Sampsantien porukan puolesta. Hävetkää.

Hallintosäännön käsittely ja päättäminen oli täysi limbo. Vaalitemppu oli kokemattomien ja pelisilmättömien temppu joka jälleen kaatui sekoittajien omille varpaille mutta tulivatpahan nimet lehteen. Huh huh.

Hävettää Kouvolan valtuuston meiningit ja säälin valtuuston puheenjohtajaa. Voi meitä poikia lumessa.

Työryhmä ehdotti Vesa Toikkaa, mutta valtuusto valitsi kuitenkin Veikko Niemen? Siis politikointiako taas?

Äänestäjä

Kuka heittelee leipäpaloja Kalalammen koirapolulle ja pururadan reunoille? Ei hyvä!

Koirien ulkoiluttajat

Kommentoi