Napakat: Marjoniemi on virkistysuimalalle ja yhtenäiskoululle paras paikka

Jos Keltsulta ei saa rokotetta, en mene muuallekaan. Eli toinen rokote jää kyllä ottamatta. Keltsu toimi niin loistavasti. En mene minnee, missä on väkeä paljon. Rokotukset Keltsulle takaisin. Jo järkisyistä.

Miksi Kymsotessa jotkut kutsuvat työntekijöitä nimellä "tuotanto"? Onko se arvostavaa?

Sairaanhoitajat tekevät henkisesti ja ruumiillisesti raskasta työtä pienellä palkalla. Eduskunnassa Sheikki Laakso lueskelee Punahilkka satuja kovalla palkalla. Eikö edes hävetä?

Pettynyt äänestäjä

Ahlmannintieltä lähtee vanha radan pohja Valkealan suuntaan. Käyttäkää sitä pyöratien pohjaksi. Tasoitus ja asfaltti. Katsokaa Google Maps satelliittikuvaa.

Pitääkö Kymi Ringin toimitusjohtaja meitä aivan tyhminä kun jaksaa selitellä samaa soopaa kisojen peruuntumisesta. Suomen koronatilanne on Euroopan paras ja kisoja ajetaan koko ajan muualla joten eikö syy ole että te ette saa rataa varikkoineen valmiiksi.

Yksi höhlä

Kyllä on taas naurussa pitelemistä, uimahalli rautatieasemalle! Ainoastaan Kouvola voi tälläisiä ehdottaa. Kyllä listasta löytyy parempiakin paikkoja.

Marjoniemi on virkistysuimalalle ja yhtenäiskoululle paras paikka. Toisen on mentävä Halkotorille! Keskeiselle paikalle! Matkakeskus pölyinen ja metelin keskeinen kivikylä sovi/ suosi kumpaakaan! Marjoniemen luonnonläheinen ympäristö kaunis virkistävä mm. virkistysuimalalle!

En edelleenkään pidä isoa koulua hyvänä ratkaisuna lapsille. Kaikki lapset eivät pärjää hyvin isossa koulussa ihan sen ihmismäärän vuoksi. Tässä päätetään nyt tietoisesti syrjäyttää osa lapsista.

Iso koulu on aikuisten unelma. Se näyttää hyvältä aikuisen silmin. Missä on lasten ääni? Missä on lapsivaikutusten arviointi? Aikuiset ovat tässä asiassa järkyttävän itsekkäitä.

Ja taas se alkoi: luultavasti vuosien jurnutus laitosten sijoituspaikoista. Ei paina (kalliit?) asiantuntijalausunnot mitään kun vanhat jäärät haluaa päteä. Montakohan vuotta nyt menee?

Hyvä jos ravintolat pikkuhiljaa avataan, mutta vihdoin vapauttakaa vanhukset kahleista. Suurin osa rokotettu.

Kuusankosken uimahalli on paljon lasten, vanhuksien ja perusperheiden käyttämä. Se pitää peruskorjata kasvavan ja laajenevan alueen tarpeita vastaavaksi, keskeisellä paikalla siaintisakin vuoksi

Näin on nähtävä

Toivottavasti äänestäjät nyt ymmärtävät, miten vastuuton populistipuolue persut on. Säälittävää pelleilyä eduskunnassa. Ja jopa osa kokoomuksesta komppaa!

Kommentoi