Napakat: Ei tarvitse ihmetellä, jos ihmisillä on suun terveys huonontunut – Jos 1 paikkaus maksaa yli 400 euroa ja putsaus yli 100, kellä on varaa?

Mitä teatteria uimahallin sijoituspaikkakeskustelu! Ei kai kukaan kuvitellutkaan muuta kuin että vanhan Kouvolan keskustaan. Olette vain kysyvinänne muita vaihtoehtoja! Veisitte joenkin sinne, jos kykenisitte!

SDP kun äänestää, verot nousee ja entistä vähemmän jää palkasta käteen, väärille linjoille on puolue lähtenyt, työmies ja eläkeläiset unohdettu, nuoret nyt ei SDP äänestäkään, eläkeläisten äänillä ratsastaa.

Minä vanhempi nainen kävin lauantaina 15.5. Cubuksessa Veturissa ostoksilla tyttäreni kanssa. Oli muuten tosi ystävällinen tummatukkainen nuori nainen myyjänä kiitos hänelle.

Kuusaan Mäkikylässä on pari viikkoa haukottu happea kun tuuli käy soratehtaalta. Ympäristöluvan mukaan hajuhaittoja ei saa olla.

Voi sinua Hansan rokotuspaikasta marmattaja. Erittäin hyvin järjestetty. Kaikki ajat ajallaan ja tarkkailurivit harvassa turvavälit huomioiden. Keskusta on parkkipaikkoja täynnä.

Mylsäläin

Kesä alkoi, linnut rakentavat juuri pesiään. Sinä voit auttaa lintuja löytämään poikasilleen ruokaa helpottamalla hyönteisten elämää pihallasi. Älä käytä kasvi- tai hyönteismyrkkyjä. Anna luonnonkasvien kasvaa ja kukkia, älä tee pihastasi nurmikkoaavikkoa.

Kyllä se vaan niin on, että posti kulkee tosi hitaasti. Verotuspäätös tulostettu 31.3. ja minulle saapui 21.4. Eli teenkö valituksen? Joudut vielä pari viikkoa odottelemaan äitienpäiväkorttia. Hyvinkäältä ehti pääsiäiskortti just äitienpäiväksi perille.

Piti vielä tämäkin nähdä, että pakanat ja vähemmistöt nostetaan kristillisessä, enemmistön valtaan, demokratiaan, perustuvassa maassa kultatuoliin.

Iitin tapaus osoittaa, kuinka tietämättömiä ihmiset ovat Raamatusta, joka on elämän ylin ohje.

Room 1

Ei tarvitse ihmetellä, jos ihmisillä on suun terveys huonontunut – Jos 1 paikkaus maksaa yli 400 euroa ja putsaus yli 100, kellä on varaa?

No hukassa on nykynuoriso kun tollanen häly piti nostaa aamunavauksesta. Ymmärtämättömyyttä vai mitä.

Up uimahallista ruokala, kirjasto ja toimitiloja uudelle koululle. Näin koulun voi edelleen rakentaa parhaalle paikalle eli urheilupuistoon.

Yrityksiä sinne ydinkeskustaan piti saada. Ei saatu, kaapattiin uimahalli. Ja meille väitetään vakavalla naamalla, että uimahallin saavutettavuuskriteerit ovat täysin toiset kuin esim. kauppakeskuksen. Että junalla uimaan!

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka