Napakat: Kuka kouvolalainen tulisi uimahalliin junalla?

Miksi te nuoret otatte kotieläimiksi isoja koiria, kun ette viitsi/jaksa ulkoiluttaa ja lenkittää niitä. Usein asuntona on vielä pieni ahdas yksiö, joten liikkumatilaa ei juuri ole.

Ihanko totta, Hokkanen, jätätkö vuosi sitten kaadetut männyt sikinsokin Valkealan Harjun päälle ihmisten parhaille marjamaille, jotka muutenkin myllerretty vuosikymmeniksi? Kenen vastuu?

Niivermäen luontopolkua kuljettiin ja siellä liehui lippuja ja lappuja pitkin, poikin puunrunkoja, toivottavasti nämä mielipolun järjestäjät myös korjaavat laput sieltä pois, ei nimittäin ole yhtään mieltäpiristävää katsella muovijätettä pitkin metsää, jonne ne ajastaan tuuli kuitenkin riepottelee, mielipolun "virallinenaika" päättyi 16.5., joten korjatkaa sotkut!

Tehkääpä uusi uimahalli matkakeskuksen lähelle, niin hetikohta alkaa haloo parkkipaikkojen puutteesta, liian ahtaaseen taas rakennetaan. Veturin tienoo olisi sitäpaitsi myös Kuusaalaisille lähempänä, näin tasapuolisuuden nimissä ja autoillekin löytyisi parkkitilaa

Nyt Kymsote, kakkos rokotetta hakee ikääntyvät ja eläkeikäiset. Ykkös rokotetta 50 v. täyttäneet ja alas päin ikäiset, jotka usesti liikkuvat paljon jne. Onko järkevää kierättää heitä rokotuksella samamoissa tiloissa? Nyt vähän järkeä ja eri paikat 1. ja 2. rokotuksiin.

Se on käsky eikä määräys

Kymsote siirtää kehitysvammaiset isoon yksikköön. Epilepsiakohtaukset lisääntyvät turvallisen ympäristön ja tuttujen rutiinien loputtua. Vastuu on Kymsotella!

Kouvolan kummallisella sittaripuolueella ei ole muita kun hengen romuttajia, tarvimme ihan muuta. Sitoutumattomat muutaman kymmenen vuoden takaa olivat luottoporukkaa.

V-M

Kuka kouvolalainen tulisi uimahalliin junalla? Ja busseillakaan ei monesta paikasta pääse. Niin että unohtakaa hölmöily uimahallin paikasta!

Kouvola-taloon taas kolme miljoonaa. Miten Suomen ja Kouvolan rakennusosaaminen voi olla niin ala-arvoisen surkeaa? Hometaloja ja muita virheitä pilvin pimein. Sitten itketään kun rakentajat valitaan Kouvolan ulkopuolelta. Tärkein johdolle on ostaa kalliimpi Mersu kuin kilpailijalla. Hävetkää.

Uutisissa Hamasin johtaja uhosi. Mutta kaukana tapahtumista. Turvallisesti Qatarissa. Pikkupojat ja teinit heittelevät kiviä ja polttavat renkaita. Yli 400 Gazasta ammuttua rakettia pudonnut omalle puolelle. Vahingot varmaankin Israelin syytä.

Hansan rokotuspaikalla ruuhkat syntyy siihen rokotushuoneen oven edesä olevalle kapealle käytävälle, kun vartia kutsuu sisään esim. 12.40 ajan saaneet. Siinä pitää olla kärkkymässä ajoissa, kutsu nääs ei kuulu edempänä odottaville.

Kaiutin oltava että kuuluis

Vedet silmissä nauran Kouvolan suunnitelmia, vai uimahalli asemalle, koskaan ei ole matkustellessa uimahalli kiinnostanut, vaan elävä ja vireä kaupunkielämä täynnä erilaisia yrityksiä palveluineen.

Ei saa rokotetta, ei saa lääkäriaikaa, ei saa mitään mistää. Mielensä saa sen sijaan pahoittaa vapaasti. Otetaan ilo irti siitä!

Kouvolasta johtajaksi muihin kaupunkeihin ei valita muita kuin Demari. Muiden kyvyt ei riitä.

Naurettavaa, jos uusi uimahalli tulee Matkakeskukseen. Keskustan väki käy kaupassakin muualla. Ajatelkaa jaalalaisiakin, ei ne sinne asti tule.

Kyllä taidealan freelancerit maksavat kaikki eläkevakuutusmaksunsa YEL:n mukaan itse kuten muutkin yrittäjät. Vaikka ei ole yritystä. Minäkin yli 30 vuotta.

Ei sitä uutta uimahallia tehdä kuntalaisille vaan turisteille nääs. Tehdään toinen uimahalli Veturin yhteyteen jossa paikkakuntalaiset käy.

Tuleeko ne töyssyt Ahdinkadulle vai ei! 2 kpl, yksi ei riitä! Nämä kaaharioikaisijat saatava kuriin! Paljon samoja autoja ovat, pieni punainen kiitää aina varmasti 6-kymppiä! Yleensäkin liik.käyttäytyminen rapaantunut pahasti.

Kokoomus voisi ottaa käytöön uuden sloganin. Se olisi "EU:ssa hinnalla millä hyvänsä".

Toivottavasti kouvolalaiset muistatte, ketkä olivat heti viime vaalien jälkeen ensimmäisinä nostamassa omia palkkioitaan.

Grazie grazie sanoi italiainen kun Suomen kansanedustajat lahjoitti miljoonia Italiaan. Ja suomalaisten leipäjono vain kasvaa.

Tämä meidän punikki/viher hallitus jääräpäisellä pääministerillä ajaa maamme hirveään velka ahdinkoon josta tulevat sukupolvet ei selviä

Persujen vaalitilaisuus lauantaina Manskilla. Ei mitään turvavälejä maskeista puhumattakaan. Eikö kukaan valvo. Persut aivan edesvastuuton porukka.

Onko uimahalli vielä nähtävyys vuonna 2021, ja tullaanko sinne junalla kaukaakin?

Kouvolan maaseutukaupungissa on 5 keskustaa. Ydin on Matkakeskus. Esim. Kuusankoski on Kulttuurikeskus, Valkeala Luontokeskus.

Näe laajemmin

Vanhusten ruokatoimitukset kilpailutettiin. Ei enää salaattia, ei leipää. Ruoka kylmänä. Asiakashan sen aterian kuitenkin maksaa, kuka päätti että salaattia ei tarvita. Mutta pahinta: ruoka tulee Helsingistä.

Thl:n linjauksen mukaan 65-69 ikäiset saavat valita 3.5. jälkeen muun rokotteen kuin Astra Zenecan. Miten on Kymsote, miten toimin?

On todella hyvä että Perussuomalaiset miltein ainoina ovat puolustaneet eduskunnassa Suomen kansan rahoja joutumasta etelän mafia-miesten taskuihin. Tytin mielestä voisimme antaa enemmänkin. Kannattaa miettiä mitä puoluetta äänestää.

Kouvolassa suunnitellaan uutta virkistysuimahallia, mitähän sekin sitten tarkoittaakaan, tuskin kylpylää ja kulttuurikorttelua. KS.n mukaan kustannukset näille on vähintään 60 miljoonaa, kun lisätään rataterminaalin vielä vaativat 20 miljoonaa. Voidaan todeta, ettei näillä veroäyreillä niitä pysty rakentamaan.

Missä viipyy arkkipiispan, piispojen ja pappien Raamatun sanan totuuden julkinen puolustaminen meneillä olevia oikeustoimia vastaan? Miksi kirkko on hiljaa?

Herrat pohtivat autoilun verojen korotusta, koska verotuotto laskee varakkaiden hankkiessa sähköautojaan. Sähköveroa pitää tietysti korottaa. Köyhät bensa- ja dieselautoilijat ajakoot vanhoilla veroillaan kunnes autot hajoavat alta.

Ei voi olla totta, että uimahalli Matkakeskukseen tulee ohi matkaavien silmän iloksi. Ei Kouvolan imago sillä nouse.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka