Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Kyl meille tulee kissanpäivät kun uusi valtuusto alkaa hommiin. Ei huolta vain aurinkoa

Kyl meille tulee kissanpäivät kun uusi valtuusto alkaa hommiin. Ei huolta vain aurinkoa. Lupaukset muistiin, jooko.

Aamutelevisiossa Salonius-Pasternak sanoi suomalaisten olleen Afganistanissa sotimassa. Hölmöä puhetta, sotatoimien kohteena siellä kyllä oltiin, mutta ei sotaa käymässä. Niin on ollut ennenkin. Kysykää vaikka Kyproksen ja Libanonin rauhanturvaajaveteraaneilta.

Loistava tyhjä paikka uudelle uimahallille olisi Lehtomäen tyhjä alue jalkapallokenttän lähettyvillä.

Nykyinen Kouvolan uimahalli urheilualueen kyljessä on hyvä! Laajennetaan ottamalla ulkoalue mukaan halliin, koska se on vuodessa 10 kk käyttämättä talvella.

Oskari

Uimahalliasiaa. Eikö uusi halli tulisi rakentaa alueelle, johon meidän jokaisen Kouvolan asukkaan kotoa on lyhin maantieteellinen yhteenlaskettu etäisyys. Eli menemällä kävellen, pyörällä, autolla tai junalla, aiheutetaan minimaalisin hiilidioksidipäästö, joka tulevaisuudessa pitää ottaa huomioon kaikessa liikkumisessa. Ja siitä tulee maksaa vero. Ei voida myöskään olettaa, että nykyinen infrastruktuuri ei yllättäen muuttuisi nopeaa tahtia   esimerkiksi tehtaiden sulkemisella ja väestömäärän muuttumisella.

Hyvät Kouvolan päättäjät ottakaa nyt järki käteen ja unohtakaa uimahallin rakentaminen matkakeskukseen! Ja laittakaa rahat vanhojen korjaukseen! Haanojan uimahalli oli Kouvolan paras, korjatkaa se! Oli lievästi liikuntarajoitteiselle tosi hyvä!? Tehkää nyt järkevä päätös! Pyydän!

Ehdotan uudeksi uimahallin paikaksi myytävänä olevaa Parik-säätiön aluetta. Kaunis luonto ympärillä ja hyvät kulkuyhteydet joka suuntaan. Uusi tuleva koulukin hyötyisi siitä.

Marjoniemi on liikenteellinen sumppu jo nyt. Saati sitten, kun koulu rakennetaan sinne. Lapset kun tuodaan yksitellen kouluun autoilla.

Sinä, joka olet vailla parkkipaikkaa asemalla! Paikkoja on tehty paljon rautatieaseman eteläpuolelle.

Kouvolassa muhii valtava kiinteistöjen korjausvelka. Eikä asiasta puhuta, vaikka se tulee ajamaan osaltaan kuntatalouden kriisiin seuraavien vuosien aikana. Uutta pitää rakentaa, mutta vanhat kiinteistöt hajoavat käsiin. Peruskorjauksia ei tehdä, koska niihin ei ole varaa. Parempi olla hiljaa, ettei poliittiset päätäjämme tiedä, mikä nurkan takana odottaa...

Kymsote: Koska toimitte niin, että jokainen kehitysvammaisen omainen voi pitää lakisääteisen kk-vapaan? Olen viimeksi saanut huokaista kaksi vuotta sitten. Paljonko säästätte?

Koskenrannan tenniskenttien varausjärjestelmä ei palvele pelaajia. Kaikissa Suomen tenniskeskuksissa on sähköinen varausjärjestelmä, joka palvelee hyvin myös tiedotuskanavana esim. sadekeleillä. Nimilista ilmoitustaululla laiton – voisiko "isäntä", eli kaupunki ohjeistaa!

Mitä hyötyä on suunnitella junayhteyttä Helsinkiin 10 min. aikasäästön takia, kun Kouvola siirtää parkkipaikat 15 min. kävelyn päähän. Kokonaisuus ratkaisee.

Unelmavävy

Korjataan vanhat uimahallit myös Haanoja. Rakennukset hyvässä kunnossa betoni ja tiili. 18milj. ei riitä uuden rakentamiseen. Budjetti ylittyy 5milj. Järkevintä korjata vanhat kuin tehdä uusi. Parasta aluepolitiikkaa.

Jos tämä sote menee läpi niin se on se vihon viimeinen syy nostaa kytkintä Kouvolasta ja äkkiä! Mielellään mahd. kauas mihin hallituksen kynnet ei yllä ollenkaan!

Nuorten ja lasten mielenterveysongelmat johtuvat kiusaajista. Somessa voi ilkeillä mielin määrin. Valvontaa ja linjat poikki. Nuoruus on tärkeää ja herkkää aikaa jolloin kaikki tuki on tarpeen.

Kouvolassa näyttää unohtuneen, että rakennusten seinille ei saa pinota polttopuita.

JK

Koirien omistajien päähän ei tallennu millään että, asfaltti, jolla ihmiset kävelee, ei ole koirien ulosteille tarkoitettu alue.

Harmittaa tuollainen kommentointi, kuten ilpapäiväradiossa haastattelussa henkilö mainitsi, että äänestäessä luottaa vanhaan konkariin. Tiedoksi: Ei ne muutokset synny sillä tavalla, että uudet kyvyt eivät saa luottamusta valtuustoissa.

Kaupunki kaadatti Kallantieltä puita. Kaksi isoa mäntyä olisi vielä voinut kaadattaa samasta paikasta. Talvella niissä lumikertymää. Isot oksat katkeilevat ja putoavat ajoradalle. Samassa kohdassa ison kuusen leveät oksat ulottuvat tien päälle. Hipovat korkeita kuorma-autoja.

Aiheuttavat vaaratilanteita

Kotkasta ja Vuosaaresta lähtee täysiä junia Kaukoitään. Logistiikka-alueethan sijaitsevat satamissa. Kouvolan kuivasatama on suuri ihmetys maailmalla.

Vain satama puuttuu

Kiitos kaikille jotka käytätte maskeja kaupoissa yms.tiloissa. Riskiryhmäläiset uskaltaa jo kuluttaa ja käydä asioilla! Desit ja pesut myös, kyllä me selvitään!

Ei ole invapysäköintiruutua Valtarin edessä, vaikka kymsoten apuvälinekeskuskin siellä. Saisko korjausta asiaan, kiitos.

Mummo

Kouvolan lopettaessaan Inksan uimahallin tehkööt uuden minne tahansa, minä alan käydä Haminassa siellä on samalla kunnon torikin kaloineen kaikkineen. Ja ompahan lyhyt matkakin! Pitäkää manskinne!

Mies Sippolasta

Sallitko sijaintitiedon käytön?

Mediatalo Keskisuomalainen voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua mainontaa. Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin.