Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Kouvolalaisenakin ärsyttää Kouvolan ainainen haukkuminen. Eivät kaikki kuitenkaan ajattele kaupungistamme ja päättäjistämme noin negatiivisesti

Toivottavasti Kouvolan Lakritsille löytyy uudet laajemmat toimitilat Voikkaan, Kymintehtaan tai Myllykosken teollisuusalueilta.

Joku jästipää pilasi norppaliven 1,2 miljoonalta suomalaiselta. Että piti sitten... Aina löytyy joku typerys!

Hämehes on Hälläpyörä, Ankkapurha Anjalassa. Jos et vielä ole käynyt katsomassa, käy nyt! On komeaa katsottavaa, ja muualta Kouvolasta et löydä samanlaista.

Nämä keskenkasvuiset yläasteikäiset tekee koulusta ahdistavan paikan toisilleen. Osa varmaan ymmärtämättömyyttään, osa ei välitä, ja osa tarkoituksella, ehkä omaa pahaa oloa purkaakseen. Ahdistusta on paljon ja se voi jättää arvaamattoman pitkät jäljet.

Miksi tarttis lentää Venäjälle? Eurooppalaiset voi hyvin lakata lentämästä Venäjälle.

Me äänestäjät voidaan vaikuttaa, että jatkaako vanhat riitaisat jäärät, vai halutaanko yhteistyökykystä uutta nuorta verta valtuustoon.

Äänestäjä

Paperirullien sitominen kuljetuksen ajaksi onnistuu, mikäli lähettäjä ottaa osaa sitomiskustannuksiin.

Kouvolassa alkanut taas samanlainen vääntö uimahallin paikasta kuin ennen Ratamosta. Onhan valmis noin 10 vuoden päästä?

No johan pomppasi! Pitäisikö todellakin äänestää ehdokkaan ulkonäön perusteella, ei todellakaan, kaikkea sitä puhutaan. Stailatut älkööt vaivautuko!

Voihan botoxit

Eikö olisi parempi päivittää vanhat toimivat uimahallit? Se palvelisi suurta osaa ihmisiä. Myöhemmin kun on enemnän rahaa voidaan sitten ajatella uutta hallia.

Ajattelia

Hyvää huomenta Kouvola ja sen suuren kunnan asukkaat! Eli koko Pohjois-Kymenlaakso. Meitä taitaa olla aika mahtava lukumäärä. Tiesittekö, että kuntaan mahtuu vielä moninkertainen määrä jopa työperäisiä ulkomaan ammattilaisia. Kaupunkimme vaurastuu jos ymmärrystä siellä päättäjien puolella tapahtuisi. On Kymijoki, jota ei pidä ns. kuivattaa. Veden pitää virrata ja huomioida työperäiset Kouvolaan tulijat. Auta ihmistä. Juuri sinä.

Hyvä kommentti ulkopaikkakuntalaiselta pe 28.5. Kouvolalaisenakin ärsyttää Kouvolan ainainen haukkuminen. Eivät kaikki kuitenkaan ajattele kaupungistamme ja päättäjistämme noin negatiivisesti. Ihan hyvä paikka asua? :) Ei se ruoho ole sen vihreämpää muuallakaan.

Sommelo veks ja tilalle uimahalli. Olis nurmikenttää ja jokea mitä hyödyntää + hyvät kulkuyhteydet.

Kiitos Helena Jetsu kaikista Valkealan kulttuuritapahtumista! Oli ne ihania aikoja, olisipa Kouvolassakin!?

Sallitko sijaintitiedon käytön?

Mediatalo Keskisuomalainen voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua mainontaa. Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin.