Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ymmärrätkö nuorisokieltä? – Testaa taitosi Kouvolan Sanomien visassa!

Napakat | Muutin vuosia sitten Terkkarin vireen, kun ajattelin, että tässä on rauhallista asua. Nyt siihen aiotaankin tehdä koulu!

Itkuksi pistää, kun noita kunnalisvaaliehdokkaita katselee. Pitäisi löytää joku jota voisi äänestää. Vaikeaa ensinäkemältä nähdä, että muutosta Kouvolan politiikkaan on odotettavissa.

SmL

Sommelo purkuun. Tilalle kaunis hotelli ja viereen tyylikäs uusi uimahalli Kyminjoen rantaan! Päättäjät, älkää unohtako Kuusankoskea!

ek

Koulu tulee Marjoniemeen ja liikenne puuroutuu, no onneksi pääsee nopeasti Ahdinkatua ohittamaan liikennevalot.

Helsingissä on 13 kaupungin uimahallia ympäri kaupunkia. 1/40 000 asukasta. Lisäksi yksityisten ylläpitämät kylpylät ja virkistyshallit. Uimahalli on siellä lähipalvelu ja näin pitää olla myös Kouvolassa!

Miksi olympialaiset Tokiossa, jossa vaikea koronatilanne? Miksi talviolympialaiset Pekingissä, vaikka Kiina polkee ihmisoikeuksia kaikin mahdollisin tavoin, ja pitää yllä keskitysleiriä uiguureille?

On täysin järjetöntä purkaa nyt koronarajoituksia, kun maailmalta tulee jatkuvasti tietoja uusista ja nykyistä vakavammista koronamuunnoksista, jotka vaatisivat mm. uusia rokotuksia. Nyt ei ole oikea hetki alkaa viettää laatuaikaa.

JK

Päivystys/Poks. Kiitos nopeasta punkin poistosta ja selkeistä hoito-ohjeista.

Uimahalli China Centerin paikalle. Viereen Kouvolan oma outlet-keskus.Turisteille bussilinja Helsinki-Vantaan lentokentältä!

Helsingissä rokotevastainen kampaaja ottaa rokotetut asiakkaat 30 päivän kuluttua rokotuksesta tuolille. Ei käytä itse maskia. No en menisi vaikka ilmaiseksi työn tekisi. Onkohan rokotevastainen yleensäkin vainoharhainen vai järkensä osittain kadottanut. Terapia voisi auttaa. Ehkä.

Se joka haluaa äänestää mahdollisimman oikeistolaista puoluetta, äänestää näissä vaaleissa varmaankin persuja. Tavallisen työntekijän tai sellaiseksi toivovan ei varmaan kannata.

Muutin vuosia sitten Terkkarin vireen, kun ajattelin, että tässä on rauhallista asua. Nyt siihen aiotaankin tehdä koulu! Voisivatko sampsantieläiset auttaa meitä ja laatia kaupungille valituksen?

Geologian tutkimuskeskuksen tekemisiä pitää katsoa krittisesti. Henkilökohtaisesti en halua veroillani rahoittaa ja tukea maaperämme antamista ulkomaisten yritysten vapaasti käytettäväksi. Enkä halua tukea Saudi-Arabian kehittymistä ydinasevallaksi.

Ehdotan maskittomille omia kauppa-aikoja ja myös erilaista terveydenhoitoa, johon kallis tehohoito ei kuulu, kun ei välitä, niin miksi muiden pitäisi heistä välittää?

Miettiikö kaikista kaupungin menoista valittava ihminen paljonko ennakkoäänestys maksaa, kyllä ehtii varsinaisena päivänäkin äänestää.

2 metriä ja maski riittää

Luettuani kotiin toimitettavasta ateriapalvelun tämän hetken tilanteesta. Tuotetaan pääkaupunkiseudulta, kylmänä, annoskoko pienentynyt, eikä toimiteta joka päivä. Suotavaa olisikin, että kuka päätöksiä tekee, kokeilisi itse ensin, vaikka viikonkin. Työpäydän äärellä on helppo nuijaa kopauttaa, kun ei edes tiedetä mistä puhutaan. Päättäjillä on monipuolinen lounas työpaikalla, eikä varmaankaan maksa 9,90€. Miksi ei suosita oman paikkakunnan palveluja? Ehdokkaat tehkää jotain, älkää vaan lupailko.

Sampsantie hylkäsi padelkentät. Älkää kouvolalaiset peljästykö. Kouvolan RRT (Rail Road Terminal) tarjoaa kohta valtavasti lääniä muuten tyhjäksi jäävään utopiaan.