Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Joo, joku mikä vetäisi turisteja pitäisi saada. Joku huvipuisto, vesipuisto, joku Unesco-kohde ja joku kansallispuistokohde! Ai mutta nehän on jo!

Kylpylä Sommelon paikalle ja ravintolalaiva joelle. Paras ja näyttävin paikka. Miksi ei osata hyödyntää jokea Kouvolassa? Ei uimahallin paikka ole rautatieasemalla.

Kouvola kaipaa paljon uusia työllistäviä investointeja. Yksi huippuhyvä paikka voisi olla entiset UPM:n tilat Myllykoskella. Nyt pitäisi lopettaa keskustan monumenttien suunnittelu ja uusien seinien rakentaminen. Tämä ei tuo mitään hyvää suurelle kansalle! Homma alkaa muistuttaa "sirkushuveja"!

J.Sa

Kehotetaan suosimaan lähiruokaa, vaan nyt tulee vanhuksille Helsingistä asti ja broileria ja nakkia. Eikö näitä saa lähempää? Hintakin on kova verrattuna siihen, että muut lisukkeet pitää hakea vielä.

Perussuomalaisten ehdokkaissa on varnasti monia hyviä ihmisiä. Edes ehdokas ei välttämättä mieti, millaisia (nationalistisia) pohjavirtauksia arvoja ja tavoitteita puolueella on. Äänestäjän on tärkeää olla tietoinen siitä, millaiselle ryhmälle valtaa luovuttaa.

Helppo rasti hoitaa koululaisten aamupaloihin 900 000 euroa. Koska kulttuuri, liikunta ja sivistys ovat nykyään saman katon alla, niin siirretään Kymi Sinfonietan tuki noihin aamupalohin. Kustannustehokasta ja joustavaa. Ja lapset kiittää!

Huippusuosittu pääministeri puolueineen on nyt nähtävästi asemoitu molempien oppositiopuolueiden päävastustajaksi kuntavaaleissa. Ja se näkyy! Ei päivää ilman lööppejä. Mutta ei suomalaiset sentään ihan tyhmiä ole!

Poliitikot huolehtikoot, että meidän Yle säilyy! Meillä on oikeus saada hyvää vastinetta meidän maksamille Yle-verolle!

Lintu- ja eläinkannat metsissä romahtaneet, syynä tehometsätalous. Pahinta että myös Kouvola tekee valtaosalle metsiään samoin vaikkei pitäisi.

Hiilinielut kasvavat tehometsätalouden ansiosta. Nyt huomattu eläinkannan köyhtyneen kun ei ole enää luonnollista ympäristöä. Ja hakkuita lisätään.

Hei, emme me tulleetkaan sinne Urheilupuiston uimahalliin, meillä on lähempänä muita halleja!

Joo, joku mikä vetäisi turisteja pitäisi saada. Joku huvipuisto, vesipuisto, joku Unesco-kohde ja joku kansallispuistokohde! Ai mutta nehän on jo!

Eräälle napakat-kirjoittelijalle tiedoksi: emme ole täällä maalla typeryksiä, vaikka huonoista liikenneyhteyksistä keskustaan valitamme. Maksamme veromme Kouvolalle, ei meidän tarvitse vaieta. Tuo on vihapuhetta, tiedoksesi: Joudumme hakemaan palvelut Kotkasta tai Haminasta, jonne liikenneyhteydet toimii. Vrt. Uimahallit, terveyspalvelut yms.

Hyvä pääkirjoitus. Voisi jo avata kaupungin tiloja urheiluun. Kiva olisi päästä myös KPL:n peliin. Vai rajoitetaanko varmuuden vuoksi koko loppuvuosi?

Vanhusten ateriapalvelusta: eikö vanhuksille voisi maksaa ateriatukea n. 2 euron verran. Tämä kattaisi nyt toimitettavan (kilpailutetun) Helsingistä tulevan aterian hinnan ja kouvolalaisen ateriapalvelun hinnan erotuksen. Yksi kouvolalainen yritys tarjoaa ateriaa hintaan 10,50? Ateriakokonaisuus sisältää lämpimän ruoan (voi valita lihan, kalan, keiton), tuore leipä, salaatti, juoma, jälkiruoka sisältyvät myös hintaan ja kuljetuskin! Vielä: Eikö Kouvolan keskuskeittiö olekaan kunnan oma? Jos on, niin pitääkö silloinkin kilpailuttaa palvelu? Kyllä lähiruoka voisi saada hyvän kilpailuedun!

Mitä KPL valittaa että ei voi pelata, mikä mättää, verorahoilla on teille järjestetty pelikenttä, ei muuta ku pelaamaan, ei kukaan teitä aja pois kentältä.