Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Kun laitat pihallesi tai mökille hyönteisansan, vähenee lintujen tärkeä ravinto, hyönteiset

Olipa kyseessä koulujen, terveysasemien, palvelukeskusten, uimahallien ym. sulkemisista tai sairaalapalvelujen keskittämisestä Kotkaan asialla on aina Hei me säästetään -kokoomus. Vastuu haitoista sälytetään sitten ovelasti toisille.

Järjestyslaki kieltää taajamassa koirien haukunnan, Valkealassa omistaja nauttii kun isot koirat haukkuu ja vouhottaa pihassa!

Ulkomaiset pankkiirit ostivat valtion metsät, siksi metsälaki muutettiin. Nyt ennätyshakkuut ja tämä selitetään hyväksi metsänhoidoksi.

Yleisen käsityksen mukaan Kymsote täyttää kriteerit hakeutua konkurssiin ja näin estää peruuttamattomien vahinkojen synty.

JK

Kyllä on ihme jos ei Kouvolan kokoisesta kaupungista löydy uimahallille muuta paikkaa kuin ratakiskojen viereen, johan sille nauravat ohiajavat junatkin.

Kun laitat pihallesi tai mökille hyönteisansan, vähenee lintujen tärkeä ravinto, hyönteiset.

Ei vieraan valtion sotakalustoa Suomen maaperälle tai ilmatilaan rauhan aikana. Perustuslaki! Vai olemmeko sotatilassa? Oikeusvaltioko?

Kuka leikkaa Poksin piha-alueiden nurmikot? Kyllä on huonoa jälkeä, tylsät terät, laiskuus tai valvonnan puuteko on syynä noin paikkapaikoin leikattuun nurmikkoon.