Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Iso osa ehdokkaista lätkinyt vaalimainoksiaan kiellettyihin paikkoihin

Uusi uimahalli sitten kun RRT-alue on alkanut tuottaa tuloja kaupungille ja korjataan vanhoja siihen asti sekä investoidaan teatteriin.

Tosi lapsellista mennä kassalle huutamaan ja haukkumaan. Asian voi esittää myös nätisti.

Sunisen kirjoitus, puolueet eivät edusta demokratiaa USA:n malliin?

Notta hyttysiä ei saa vainota, koska linnuilla ei ole ruokaa. Låt mig skratta.

Iso osa ehdokkaista lätkinyt vaalimainoksiaan kiellettyihin paikkoihin kuten lyhtypylväisiin, ei mainospaikoille ja teiden varsiin. Ei pahemmin herätä luottamusta. Pitäisi määrätä kunnon sanktiot luupäille.

Kysymys muutosta tarjoaville persuille: Mistä löytyy onnela, jossa vallassa ovat oikeistopopulistit ja asiat kansalla paremmin kuin meillä ja Suniselle: Mistä löytyy demokratia, jota edustaa vähemmän kuin kaksi puoluetta?

Nerokas uusi keksintö kirjoittaa ilmaiseksi pitkiä vaalimainostekstejä mielipide-/lukijalta-palstalle. Mainosten maksajina lehden tilaajat.

Keskustelu Ratamon palveluista käy edelleen lämpöisenä. Toivotaankin, että uusi valtuusto aloittaa taistelun kattavampien terveyspalvelujen puolesta kouvolalaisille Kymsoten kanssa.

Ilkka Sarpola

Vai että kemikaalivanoja taivaalla, eikö lehdellä ole mitään sensuuria siitä mitä puppua tänne pääsee kirjoittamaan? Jos tieto on tuolla tasalla, niin parempi olla hiljaa. Tiedoksesi, vanat ovat vesihöyryä, jota syntyy koneen perään kun lennetään 10 km korkeudessa, 50 asteen pakkasessa.

Aina puhutaan koulukiusaamisesta ja ihmetellään lasten käytöstä. Mistähän oppivat kun seuraa oppineiden ja hyvissä viroissa olevien aikuisten käytöstä esim. politiikassa. Käsittämätöntä toimintaa. Pappa neuvoi aikanaan, että kohtele aina toista kuten haluaisit itseäsi kohdeltavan. Voisi toimia vieläkin.

Leikkaan nurmeni, pesen autoni ja käytän muitakin koneita tarpeen niin vaatiessa. Kuka ei kärsi kuunnella ei pidä tulla asumaan omakotialueelle. Laita korvatulpat ja silmälaput.

Kouvolan olisi hyvä viimein tiedostaa, että Kymsote on huomattava osa Kouvolan menoja, sairaalahan on Kotkassa ja Kymsote sitä johtaa, laskua tulee, kuten kuuluukin, itsehän halusitte kuntayhtymän, pitäisi oivaltaa, mistä päättää, kun päätöksiä tekee.