Napakat | Hyvää kesää kaikille! Nauttikaa Kouvolan ihanasta kesästä, Kävelykadun terassit, Tykkimäen upea ranta, Kymijoen ulkoilureitti, Ankkapurha jne!

Kanta-Kouvolan kokoomus kampesi Ratamon mäeltä omalle suolleen ja puolue oli hallituksessa, joka päätti mitä palveluja sieltä saa ja mitkä keskitetään keskussairaaloihin. Mistä nyt vielä jaksetaan valittaa ja muita syytellä!

Koira tarvitsee virikkeitä aidatun pihapiirin ulkopuolelta, ettei tarvitse hakea huomiota jok'ikiseltä ohikulkijalta! Aamupissityksestä alkaen nukkumaanmenoon.

Räksytykseen kyllästynyt

Ei sitä, että jääkiekossa ei saatu kultamitalia kannata surra. Jääkiekko on maailmanlaajuisesti melko vähän tunnettu laji, jota vain muutama maa keskenään pelaa ja tunnettavuus melko vähäinen. Toisin on jalkapallo, jota pelataan jokaisessa maapallon joka maassa ja se on kuningaslaji.

JK

Kouvolan edustajat Kymsotea perustettaessa ja valvonnassa ovat pelanneet ja pelaavat Kotkan "pussiin", vaikea enää kääntää laivaa toiselle kurssille.

Ihminen, joka ei osaa ottaa muita huomioon, ajattelee helposti olevansa lain yläpuolella. On vain oikeuksia.

Hyvää kesää kaikille! Nauttikaa Kouvolan ihanasta kesästä. Kävelykadun terassit, Tykkimäen upea ranta, Kymijoen ulkoilureitti, Ankkapurha jne!

Ei lentokone itse aiheuta niitä näkyviä vanoja vaan ne syntyvät moottorien kuumasta ulospuhalluksesta. Moottorithan käyttävät polttoainetta toimiakseen. Näkyviksi ne tulevat kun on oikeat olosuhteet.

Hyvä ympäristöministeriö, ei lupaa suojelulle noille betonihirvityksille Kuusankoskella. Varsinaiset muistomerkit entiselle punakaupungille. Jokuko oikeasti niitä rakastaa?

Ulkomailla asuvat ystäväni olivat lukeneet ja katselleet digihesarista kuvia Helsingin puistoista viikonlopun juhlinnan sotkuista. Olivat lievästi sanottuna järkyttyneitä. Kysyivät, mitä suomalaisille on tapahtunut, ei missään sallita tuollaista.

Turha se on Kymsotea syyttää Kouvolan rahojen viemisestä! Kouvolan kaupunki voisi tarkistaa työntekijöiden kilometrikorvaukset, kaupungin autojen käytön ja etenkin työajan käytön! Myös materiaalihankinnat voi tarkistaa. Siinäpä olisi konsultille työsarkaa!

Jos Pasi Luhtaniemi ja Kuusankoski-seura ei pidä 250 000 hintaa juurikaan minään kustannuksena vanhojen betonipylväiden korjaamisesta, niin maksakoon itse tai seuransa pylväiden korjauksen. Hirveät rohjot. Pilaavat koko maiseman. Järjen käyttö sallittu tässäkin asiassa.

Lisää kotimaista vaatetuotantoa. Tietävät kokomerkinnät ja suomalaiset. Aasiassa tehdyt vaatteet ei kiinnosta. Muistamme myös mistä tämä pandemia lähti. Pitäkööt ryysynsä. Kotimainen maksaa enemmän, mutta kestää kauemmin. Eikä ketään laiteta pakkotöihin.