Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Kumpi on kauniimpaa katseltavaa ajotien vierellä – kukkiva lupiini vai koiranputket?

Siksi tietysti koira, koska ei sano vastaan!

Kumpi on kauniimpaa katseltavaa ajotien vierellä – kukkiva lupiini vai koiranputket?

Leikkaus se on veronkorotuskin. Siinä poliitikko vain leikkaa suoraan kansalaisen käteen jäävästä tulosta.

Sote-uudistuksessa painopiste terveyskeskuksiin, mikä tulee olemaan tutkimusten ja hoidon taso, valinnanvapaus, vaikeutuuko erikoislääkäriin pääsy, rahaa pitää säästää, pohtikaa itse, miten tulee käymään, teoria ja käytäntö on aina eri, se on nähty ja tyhjät lupaukset.

Tänään 11.6 oli niin hyvä ja monipuolinen ks.sanomalehti. Uutistarjontakin aina hyvä/nopea. Joku napakoi, että lehti muka huonontunu. Paikallisuutta on myös asiat, jotka vaikuttavat paikkakuntalaisten elämään nyt ja tulevaisudessa!

Tässä koronatilanteen radikalissa paranemisessa ja rajoitteiden purkamisessa lienee vähän tarkoitushakuistakin, porukat jotka lähiaikoina kokoontuivat, ovat olleet nuoria ja nuoria aikuisia, joten eivät pikkuoireista mene testeihin. Huomioitava riski paikoissa, kuten hoivakodit ja sairaalat!

Sallitko sijaintitiedon käytön?

Mediatalo Keskisuomalainen voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua mainontaa. Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin.