Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Kyllä Kuusaan pylväät pitää säilyttää, kun sairaalakin puretaan, niin silloinhan Kuusaata ei erottaisi enää Mylsästä mikään

Voisivatko virkamiehet kertoa, millä perusteella Sampsantien ja Soininpolun väliselle tyhjälle "urheilupaikalle" (=kaava) ei saanut alkaa harrastaa liikuntaa? Asuuko lähistöllä liian isokenkäisiä?

Nyt näyttää siltä (äänten laskeminen on kesken), että vihreät häviää. Jos näin käy, en ihmettele yhtään. Näkymättömänä ja hiljaa ei äänestäjiä houkutella. Pitää olla aktiivinen ja puolustaa asioita. Vihreät on valtakunnallisestikin liian näkymätön.

Hei te noin 14–15-vuotiaiden poikien vanhemmat. Tiedättekö, mitä lapsenne tekevät somessa. Esimerkiksi minun samanikäiselle tyttärelleni tulee entisiltä luokkakavereilta kaikenlaisia haukkumis- ja huoritteluviestejä. Voitteko puhua pojillenne, että se ei ole ok?

Haluaisin verorahojeni menevän betonipylväiden korjaukseen eikä Kymi Ringiin, kanavaan tai Kymenrannan turhaan risteysremppaan!

On se kumma kun "muualta tulleet" valittavat ensin lentokoneista ja laskuvarjohyppääjistä sitten armeijan räjäytyksistä omalla alueellaan. Sotilaat ja lentokoneet olleet aina Utissa harjoituksineen ja kuuluvat sinne. Pysykää poissa jos häiritsee!

Pertsa

Kyllä Kuusaan pylväät pitää säilyttää. Kun sairaalakin puretaan, niin silloinhan Kuusaata ei erottaisi enää Mylsästä mikään.

Voisiko Korian Napan kissat olla yönsä omissa kodeissaan eikä möyrytä muiden pihoilla.

Sallitko sijaintitiedon käytön?

Mediatalo Keskisuomalainen voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua mainontaa. Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin.