Napakat: Ihme ja kumma miten toiminta jatkuu Kouvolassa aina vain riitaisissa merkeissä

Olipa epämiellyttävää käydä entisessä opinahjossa äänestämässä. Vaalivirkailija katsoi pöydän takaa kyllästyneen vihaisesti äänestäjää.

Kyllä on aikoihin eletty, kun mielenosoittajat saavat telttailla keskellä katua! No poliisihan on voimaton, kun Ohisalo puolustaa mielenosoittajia! Jos poliisi poistaisi mielenosoittajat niin hehän olisivat suuria "rikollisia"!

Miksei "vihreät" puutu tähän asiaan, kun Helsingistä tuodaan "halparuoka" Kouvolaan!? Kukaan ei valita, että kuljetusautot "saastuttavat". Olisi järkevämpää ottaa ruoka läheltä, ja maukkaampaa, jäisi kuljetuskustannukset pois!

Ripuli ja "ripuli" on kaksi eri asiaa. Lienee netistä poimittu tuo ensimmäinen joka liittyy akuuttiin ruokamyrkytykseen ym. äkilliseen ja eroaa huomattavasti jälkimäisestä. Kakarana kanankoipia syötyäni ei aina ehtiny huussista pois kun pit palata takasi. Ikämummona on jos jonkinmoista "ripulia"!

Lämmin kiitos Valkealan Huikeimman Lenkin raivaajille ja mukavaa kesää!

Akka, Ukko ja Rakki

Nyt ymmärrän mikä on etätyön ja loman ero kaupungin virkamiehillä. Etänä ei vastata edes puhelimeen, ettei korona tartu? Hyviä johtajia, kun 80 miljoonaa ei ole mitään? Vaihtoon!

Kouvolassa Vesa Vainio ja Anssi Tähtinen ainoat, jotka uskaltavat puuttua vilunkipeliin kaupungin ja kaupungin omistamien osakeyhtiöiden asioissa. Ryhdistäytykää muutkin poliitikot.

Metsäteollisuus pelottelee hoitamattoman metsän kuolevan pystyyn. Oletko käynyt luonnontilaisessa ikimetsässä? Onko se pystyyn kuollut ryteikkö?

Kymsote palkkaa jatkuvasti uusia johtajia, mitä olemassa olevat tekevät? Eikö koulutus ja ammattitaito riitä, palkka kova siihen nähden, ja poliitikot niiaa.

Nyt voi ilmeisesti yöpyä keskellä Hesaa omassa teltassa, ei kalliita hotellimaksuja. Laki sama kaikille.

Kuusankosken voimalinjapylväät ovat vuosien saatossa muuttuneet kuusaalaisten silmissä kokonaisuudessaan arvokkaaksi ympäristötaideteokseksi, jonka harkittu tuhoaminen on suurenluokan ympäristörikos!

Kouvolalais-kuusaalainen

Kouvolan Vedeltä mm. 80 miljoonan hankinnat kirjaamatta, ja apulaiskaupunginjohtajan mukaan "raportissa ei ilmennyt mitään kummallista"!

Kaupunginjohtajalle ja apulaiskaupunginjohtajalle on ihan normaalia, että Kouvolan Veden tilintarkastuksessa on puutteita, he eivät välitä miten kuntalaisten rahoja käytetään, hyvin ihmeellistä.

Venna on sotilasalueella, tien alussa on opaste, lue se ja ymmärrä lukemasi. Olet vieraana. "Talo elää tavallaan, vieraat käy ajallaan." Ei lapset pauketta pelästy, jos sitä ei opeteta.

Varuskunnissa asunut

Mitä kokoomus sanoo Kouvolan Veden touhusta? Aamupaloista kiljuttu viikkoja, Veden miljoonista vaietaan. Ai niin, nehän oli itse suhmuroitu. Silloin sallittua.

Helsingin poliisi ei uskalla panna kansalaisille haittaa aiheuttavia kapinallisia kuriin, koska virkavallan vastainen esitutkinta edellisestä tapauksesta on yhä käynnissä. Toimenpiteisiin ryhdyttiin sitten, kun vastamielenosoitus tuli paikalle. Tällainen poliisin kyvyttömyys on suora kutsu eri ihmisryhmien omien järjestyskaartien perustamiselle. Sitäkö sisäministeri haluaa?

Kerrostaloissa pitäs kieltää Kuusankoskella tupakan poltto parvekkeella. Tupakan savut tulee sisälle kun pitää ovea auki.

yök

Poliisiministeri Ohisalolta taas aivan järjetön mielipiteen ilmaus! Poliisin turvattava mielenosoittajien perustuslailliset "oikeudet", kuten katujen tukkiminen, yleisen liikenteen estäminen, laiton majoittuminen alueella, joka ei ole majoittumiseen tarkoitettu jne. yms.

Ihme ja kumma miten toiminta jatkuu Kouvolassa aina vain riitaisissa merkeissä. Kouvolan Vesi. Kymsote. Mikä maakunnassa toimii ilman oikeudenkäyntejä? Kaikki käräjäoikeuden perimät maksut onko peritty veronmaksajilta, miksi kummaa? Näinkö saadaan eripura loppumaan? Onko tämä edes tasa-arvon mitta? Näin on käynyt koko suur-Kouvolan aikana. Miksi? Oikea peruskansalainen jää Kouvolassa nykyisin aina häviölle. Missä on valuvika?

Me omaishoitajatkin kuulumme palkittavien joukkoon, eikö niin Kouvolan kaupunki. Vastaisitko julkisesti Marita Toikka.

kehitysvammaisen kanssa koko vuoden kotona ollut

Kymsote, käyttäkää 6 m€/vuosi hoitajien palkankorotuksiin, niin saatte tekijöitä. Ulkopuolinen tuottaja saa tarjousten mukaan väh. 49€/h, hoitaja saa siitä n. 13€/h. Kannattaako maksaa yksityisille ulkolaisessa omistuksissa oleville firmoille n. 36€/h. Ei ainakaan minun verorahoista.

Haapanen valitaan Kymsoten ulkoistuksia hoitavaksi johtajaksi. Taas uusi kallis virka lisää. Eikö Kymsoten pitänyt toimia tehokkaasti ja taloudellisesti. On pohjaton rahakaivo. Nyt Kouvolan päättäjät järkikäteen!

Tylsää lukea Kouvolan Veden ongelmista. Eikö voitaisi taas alkaa seuraamaan pääministerin aamupalaongelmaa?

Tylsämies

Oli varmaan ihan sattuma, että eritystilintarkastus pääsi julkisuuteen vasta kunnallisvaalien jälkeen.

Demarit olisivat saaneet jättipotin kunnallisvaaleissa pelkästään Anssin äänillä jos eritystilintarkastus olisi päästetty julkisuuteen ennen vaaleja. Näin täällä näennäisdemokratian avoimuudessa toimitaan.

Kyllä tulee olemaan kyyti kylmää kulttuurille uudessa valtuustossa. Saadaan vihdoin turhat tukiaiset pois. Näin se demokratia toimii.

Yhtiöittäkää vaan kaikki kaupungin toiminnot. Kouvolan Vesi toimii hyvänä esimerkkinä. Luottamus on hyvä.

Mahtaako taloyhtiölle ja sen asukkaille olla hyötyä vai haittaa, jos isännöitsijä kuuluu vapaamuurareihin?

"Sananvapaus"

Siis Toikan mielestä Kouvolan Veden tutkinnassa ei tullut mitään erityistä esille! Näinkö johdat kaupunkiammekin?

Kouvolan ydinkeskustan toiminnassa oli selkeä rikos. Summa vaan tosin murto-osa Kouvolan Veden epäselvyyksistä. No tässä tapauksessa ei kyse ole kaupungin edustajien mukaan mistään erityisestä?

Vaadi vaan Tähtinen rikostutkintaa. Erityistilintarkastuksen kulutkin vaan sinne maksettavaksi kenelle kuuluu. Asiat vaan julki.

Onneksi Elokapina loppuu maanantaina aamulla kun mielenosoittajat lähtee töihin. Tuskin kuitenkaan kaikki vuosilomalla.

Korian poika

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka