Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Kaupungin tulee pikaisesti perustaa kaksi uutta virkaa, kurtturuusupäällikkö ja lupiinipäällikkö

Eiköhän monessa taloyhtiöissäkin pitäisi tehdä erityistilintarkastus.

Zxz

Hyvä Kouvolan laku, 10 pistettä ja papukaijamerkki.

Ei tehty mitään väärää sanoi Kirsi Seppälä Italian, Helsingin ja Savonlinnan kokouspaikoista ja haukkui hallituskaverinsa. Outoa toimintaa.

Pitää paikkansa että Suomi on kateellisten ja kaunaisten maa.

Eiköhän tauti taas leviä, kun jalkapallofanit palailee Pietarista "tuliaisineen". Hölmöä lähteä tuollaiseen tautipesään.

Kaupungin tulee pikaisesti perustaa kaksi uutta virkaa, kurtturuusupäällikkö ja lupiinipäällikkö. Kelpoisuusehtona pitäisi olla kaupunginvaltuuston entinen jäsenyys ja sopiva jäsenkirja. Talvisin voisi olla matkailua Yli-Viikarin tapaan.

Minkähän takia sanaa 'historiallinen' käytetään erityisesti urheilussa tarkoittamaan nykyhetkeä ja tuleviakin tapahtumia? Kielitoimiston sanakirja ei tällaista tulkintaa tue vaan kyse on aina menneisyydestä. Ainakin Ylen ja vakavasti otettavan lehdistön pitäisi olla tarkkana suomen kielen oikeellisuudesta.

Olipa vastuutonta ja välinpitämätöntä toimintaa Kymsotelta päästää Venäjältä tulijat testaamatta Suomeen. Olisivat tulleet aiemmin tai seuraavana päivänä. Todella törkeää toimintaa. Joku tästäkin on oltava vastuussa.

Mylsällä on leikkikentän ja kävelytien välissä jyrkkä rinne, jossa ennen oli kauniita kurtturuusuja. Raivauksen jälkeen kasvaa nokkosia. Kaunistako?

Juu, ei kiitos! En halua "kertomuksia" niistä jotka helteestä ei pidä. Nauttikoot niistä 325 päivästä, kun hellettä ei ole!

Miksi Suomi lähetti EM-kisoihin potkupallojoukkueen, kun muilla mailla kisoissa oli jalkapallojoukkueet?

Myös kovilla pakkasilla pitäisi ravit kieltää niin kuin helteilläkin. Ei kai ole tarkoitus tuottaa hevosille kärsimystä.

Nyt Kouvolan kaupungin virkamiehet ovat oikealla asialla kun saavat merkittävän yrityksen pysymään Kouvolassa.

Vieläköhän tässä elämässä näkee nostalgiaa. Hämeen Sanomat jo isä-Väinölle tuli. Hyvin muistan ulkoasun. Sitä en muista tuliko posti joka päivä 1960-luvulla. Tampereen postimuseossa on maininta, että Matti Hallinen on postia jotenkin ollut perustamassa. Virtain sanomat myös kotiani tuli.

TEISKOLAINEN